24h Event Zoetermeer e.o.

16-17 juni Christelijke stichtingen én kerken in Zoetermeer organiseren voor jong en oud 24 uur lang activiteiten rondom vervolgde broeders en zusters. Welkom!

Download het programma (PDF) en stuur het door naar familie, vrienden en bekenden. Nodig ze gerust uit om ook te komen naar Zoetermeer! U kunt het evenement ook vinden op Facebook.

Programma:

• Vrijdag 15.00 - 17.30 uur
    Activiteiten voor kinderen -12 jaar
    Kom knutselen, schrijf een bemoedigingskaart en beleef de presentatie in de Stalen Kerk! Voor basisschoolkinderen. Neem gerust je ouders of iemand anders mee!

• Vrijdag 18.30 - 22.00 uur
    Escape Room
    Doe mee in de Stalen Kerk en laat zien dat jullie team het snelste de code kan kraken. Durven jullie de uitdaging aan in de Escape Room van Stichting HVC? Geschikt voor groepen van max. 5 personen, per ronde ca. 15 minuten. Een leuke ervaring voor jongeren en (jong)volwasenen. Deelname is gratis. Verzekerd zijn van deelname? Meld je dan aan via het formulier hiernaast.

• Vrijdag 22.00 - Zaterdag 6.00 uur
    Nacht van Gebed
    Iedereen is welkom in de Oosterkerk om het bekende Open Doors programma mee te maken. Een spreker van Open Doors houdt een interessante presentatie. De Stalen Kerk is doorlopend open als stilte- en gebedsruimte.

• Zaterdag 07.30 - 09.30 uur
    Ontbijt en gebed voor vrouwen
    Speciaal voor vrouwen is er deze ochtend ruimte om elkaar te ontmoeten tijdens een inloop-ontbijt. U bent van harte welkom om aan te schuiven! Daarna is er een spreker van Stichting De Ondergrondse Kerk en bidden we voor vrouwen die ondanks vervolging vasthouden aan hun geloof.
    Inloop-ontbijt: 07.30 - 08.30 uur
    Gebedsmoment: 08.30 - 09.30 uur
    Aanmelden voor het ontbijt graag via het formulier hiernaast.

• Zaterdag 10.00 - 12.30 uur
    Pakistaanse gebedsdienst en lunch
    Een speciale Urdu-dienst (in de Pakistaanse taal, met vertaling naar het Nederlands) om gelovigen uit Zoetermeer en Pakistaanse gelovigen in binnen- en buitenland met elkaar in contact te brengen. Met speciale HVC-gast uit Pakistan! Na afloop van de dienst is er gelegenheid voor ontmoeting en een lunch.
    Inloop en ontvangst gasten: 09.30 uur
    Dienst: 10.00-11.30 uur
    Lunch: 11.30-12.30 uur
    Aanmelden voor de lunch graag via het formulier hiernaast.

• Zaterdag 13.00 - 15.00 uur
    Escape Room

• Doorlopend van vrijdag 15.00 uur tot zaterdag 15.00 uur
    Gebedsketting
    In de Stalen Kerk willen we 24 uur onafgebroken bidden voor Gods Kerk wereldwijd. Meld je ook aan om 15 minuten te bidden en word onderdeel van de gebedsketting! Zorg jij ervoor dat de ketting niet onderbroken wordt? Meld je dan nu aan via het formulier hiernaast.
Locatie:
Oosterkerk, Oosterheemplein 320 in Zoetermeer
Tijd:
Vrijdag 16 juni 15.00 uur - zaterdag 17 juni 15.00 uur

Aanmelden

Maak gebruik van het formulier hieronder om uzelf aan te melden voor een van de activiteiten.
Kies een activiteit: