Eindejaarsbijeenkomst

28 december Voelt u de nood iets betekenen voor uw broeders en zusters wereldwijd? Kom het team van HVC-vrijwilligers versterken!
De inzet van vrijwilligers is onmisbaar voor Stichting Hulp Vervolgde Christenen. Dankzij het team van vrijwilligers kan HVC bijvoorbeeld vertegenwoordigd zijn op beurzen, wordt het kantoorteam ondersteund, kunnen er transporten gerealiseerd worden, etc.
Word ook vrijwilliger van HVC! Aanmelden: 0183 563628 of via het formulier hiernaast.

Omcirkel dan ook alvast 28 december 2017 in uw agenda!
Op die donderdag houden we met alle vrijwilligers onze traditionele eindejaarsbijeenkomst. Dit jaar zal er in het bijzonder aandacht zijn voor de presentatie van de verschillende HVC-werkgroepen en het uitwisselen van ideeën. Tijd:
Meer weten? Vul hieronder het formulier in!
Uw bericht: