Vanwege Hemelvaartsdag is ons kantoor gesloten op donderdag 24 en vrijdag 25 mei en zijn we beperkt telefonisch bereikbaar.

Bemoedig in verdrukking

U kunt een bemoedigingskaart schrijven voor een christen in de verdrukking. De gezichten van de ontvangers spreken boekdelen. De kaarten worden gekoesterd: een nieuwe vriend, iemand die aan mij heeft gedacht, een kaart heeft gestuurd en die ook voor mij bidt! Doet u, met uw kerk of vereniging, mee?

Hoe werkt het?
  • Vraag de gratis bemoedingskaarten aan via het formulier hiernaast, de kaarten worden zo spoedig mogelijk toegestuurd.

• BEMOEDIG: De linkerhelft van de ansichtkaart is voor een christen in de verdrukking. Zodra dit deel is ingevuld, kunt u de kaarten retour zenden aan:
    Stichting HVC
    Dorpsweg 85
    4221 LJ  Hoogblokland
    Bij het bezoeken van projectlanden deelt HVC de kaarten graag uit.

• BID: Het andere deel van de kaart kunt u bewaren als herinnering om te bidden voor verdrukte christenen.

• ONTVANG: Wanneer de kaart is overhandigd, vragen we de ontvanger een kaart terug te schrijven. Wilt u een kaart retour ontvangen? Laat uw adresgegevens achter via de formuliertjes die u ontvangt bij de kaarten. U ontvangt t.z.t. de kaart van uw vriend(in) in uw brievenbus.
Ik wil graag bemoedigingskaarten ontvangen!