Gebedspunten

Het werk van Stichting HVC kan niet worden gedaan, zonder een achterban die de projecten met gebed en dankzegging ondersteunt. Bidt en dankt u (weer) met ons mee?

U kunt bidden voor:

• De situatie in India; in de deelstaat Jharkand is een anti-bekeringswet ingevoerd, waardoor het werk van evangelisten bemoeilijkt wordt.
  • Een nieuw project in Pakistan; een safehouse, waar families van gevangengenomen.
  • De aanhoudende hongersnood in Zuid-Soedan en vluchtelingenkampen in Oeganda.
  • Dominees en evangelisten in Pakistan, die ondanks tegenstand het Evangelie blijven verkondigen.

U kunt danken voor:

• De betrokkenheid van vrijwilligers en donateurs bij het werk van Stichting HVC.
  • De Duikenburgse Dagen en Naar Buiten, waar HVC het verhaal van de vervolgde kerk mocht vertellen.
  • De werkgroepen die door het hele land in oprichting zijn.