Bijbels, kinderbijbels en zangbundels

De Bijbel, of een deel ervan, is in bijna 2900 talen beschikbaar. Het is verreweg het meest gelezen boek op aarde. De Bijbel is ook het belangrijkste boek; het bevat immers Gods Woord! Er worden duizenden Bijbels geschonken aan christenen in verdrukking.

Stichting Hulp Vervolgde Christenen (HVC) wil christenen in vervolging en armoede een eigen Bijbel geven. Het is voor hen een bezit van onschatbare waarde! Er is toenemende vraag naar Bijbels om te verspreiden onder andersgelovigen, zoals hindoes en moslims. Ook zij hebben het Evangelie dringend nodig.

Ook worden evangelisatiebrochures, kinderbijbels en zangbundels verspreid. Door mee te doen helpt u Gods Woord te delen in Pakistan, Iran, Nepal, India, Irak en Syrië. Mogen we op u rekenen?

€ 5.00 per Bijbel / boek
Bel 0183-563628 of vul het formulier in om te sponsoren!
Ik machtig Stichting HVC om maandelijks het bedrag van mijn rekeningnummer af te schrijven tot wederopzegging:
Overigen