HVC Kaartenweken

Verras of bemoedig deze zomer iemand met een prachtige en luxe kaart en help tegelijkertijd vervolgde christenen! HVC Cards is een unieke serie postkaarten van natuurfotograaf Dirk Jan Duits.

Actie

Een set van 10 kaarten assorti voor slechts € 10,- (normale prijs per kaart € 1,25). Luxe uitvoering, dubbelgevouwen kaarten mét envelop.
Bekijk de foto's waaruit de kaartensets willekeurig worden samengesteld >

Bestellen

Bestellen kan tot 22 juli 2020. U kunt bestellen als er in uw woonplaats HVC vrijwilliger is die deelneemt. Kijkt u hiervoor in het formulier op deze pagina.

Betalen

U ontvangt ná 22 juli van HVC een Tikkie betaalverzoek (per sms). Contant betalen is niet mogelijk i.v.m. coronamaatregelen.

Bezorgen

De HVC vrijwilliger uit uw woonplaats bezorgt de kaarten binnen enkele weken bij u in de brievenbus.

Vervolgde christenen hebben het dubbel moeilijk deze zomer, vanwege de coronacrisis en de toenemende vervolging als gevolg van de crisis. Doet u mee? Alvast hartelijk dank!
Bestel hier uw kaartensets
Selecteer uw woonplaats in deze lijst: