Duikenburgse dagen | wintermarkt 2019

24-26 januari De Duikenburgse Wintermarkt 2019, dat is een gezellige markt in en rondom de Oude Duikenburg in Echteld. Een groot tentencomplex biedt onderdak aan ruim 80 standhouders. Verder vindt u er activiteiten voor kinderen, koffie, gebak, appelflappen, warme chocolademelk met slagroom of u kunt gewoon even zitten en wat drinken om bij te komen van het “markten".

Bekijk deze impressie uit 2016:

De enthousiaste vrijwilligers van HVC werkgroep Betuwe zijn actief tijdens deze markt en verwelkomen u graag in hun gezellige en mooi aangeklede stand. Tijdens deze dagen hopen zij geld op te halen voor ondersteuning aan christenen in IrakLocatie:
De Oude Duikenburg, Voorstraat 30, Echteld
Tijd:
Donderdag 24 januari: 12.00 uur tot 21.00 uur
Vrijdag 25 januari; van 10.00 uur tot 21.00 uur
Zaterdag 26 januari van 10.00 uur tot 17.00 uur.
Toegang:
Gratis (parkeren € 5,-)

Doe ook mee aan de kleurwedstrijd!

Hoe zou het zijn om te vluchten? Wat zou jij meenemen? En wat kunnen wij doen voor vluchtelingen? Wij willen hier met elkaar over nadenken op de Duikenburgse Wintermarkt. Maak alvast deze kleurplaat en lever jouw kleurplaat in bij Stichting HVC tijdens de Duikenburgse Wintermarkt en grabbel gratis een leuk cadeautje!

Download de kleurplaat (PDF) >