Familiedagen Hardenberg 2019

21-23 februari In de voorjaarsvakantie, van 21 februari t/m 23 februari 2019, opent Evenementenhal Hardenberg haar deuren voor Familiedagen Hardenberg. Familiedagen Hardenberg vindt plaats op D.V. 21, 22 en 23 februari 2019 in Evenementenhal Hardenberg. Jong en oud, iedereen is van harte welkom op deze gezellige beurs!

De HVC winactie liep tot woensdag 13 februari.
De winnaars hebben bericht ontvangen.

Bezoek Familiedagen in de voorjaarsvakantie en laat u verrassen door een ruim aanbod aan interessante winkels en bedrijven. Doe inspiratie op, laat u adviseren en volg leuke workshops tijdens één van deze dagen. Het podiumprogramma biedt een uitdagende en aantrekkelijke mix van (mode)shows, boeiende presentaties, muziek en een dagelijkse afsluiting met samenzang.

Bekijk dit filmpje van de Familiedagen Gorinchem 2018:

Ook Stichting HVC is met diverse activiteiten aanwezig op de Familiedagen. Graag ontmoeten we jullie in Hardenberg!Locatie:
Evenementenhal Hardenberg, Energieweg 2, 7772 TV Hardenberg
Tijd:
Donderdag 21 februari 2019: 12.00 - 20.00 uur
Vrijdag 22 februari 2019: 12.00 - 20.00 uur
Zaterdag 23 februari 2019: 10.00 - 17.00 uur
Toegang:
Bestel uw kaarten via www.familiedagen.nu

Gezocht: helpers (maatschappelijk stage)

Hebt u / heb jij tijd en zin om Stichting HVC te helpen tijdens de Familiedagen? Neem dan snel contact met ons op! Tip: ben jij een leerling uit Drenthe of Overijssel en moet je een maatschappelijke stage lopen? Help Stichting HVC bij de Familiedagen als maatschappelijke stage!
Neem contact op!
CAPTCHA Image     Reload Image