Benefietconcert voor project Brazilië mmv Gorcum Boys Choir in Noordeloos

25 januari De opbrengst van dit benefietconcert is bestemd voor kansarme kinderen in de sloppenwijk Borel in Rio de Janeiro (Brazilië). Daat werkt het echtpaar Lieke & Magno van Genderen-Ribeiro. Lieke werkt sinds 2008 in diverse favela's (sloppenwijken) in Rio de Janeiro. Als pedagoge zet ze zich in voor kleuters, kinderen, jongeren en hun moeders in de sloppenwijk Borel. In december 2011 trouwde ze met Magno Ribeiro. Ook hij werkt als vrijwilliger in Borel, vooral onder jongens van 8-24 jaar. Hier heeft hij bijvoorbeeld een voetbalproject. Samen laten Lieke en Magno het Licht van het Evangelie schijnen in Borel. Kinderen, jongeren en moeders krijgen hoop voor de toekomst. Al verschillende jongens van het voetbalproject zijn tot geloof in de Heere Jezus gekomen. Lees meer over het werk >Medewerkenden:
Locatie:
Christelijk Gereformeerde Kerk Noordeloos, Noordzijde 1a, 4225 PG Noordeloos