Concert Shira en Urker Zangers met cd-presentatie Elise Hout in Oude Tonge

22 juni Op DV zaterdag 22 juni bent u hartelijk welkom in de prachtige Hervormde Kerk te Oude Tonge. Daar zullen de Urker Zangers o.l.v. Jacob Schenk hun laatste concert in het kader van hun 50-jarig Jubileumtour geven. Zij doen dat samen met Jong Dameskoor Shira o.l.v. Peter Wildeman.

De combinatie van de stoere mannenstemmen met de hoge stemmen van het jong dameskoor zal de avond muzikaal zeker interessant maken. U bent dan ook van harte welkom bij dit prachtige concert.

De opbrengst van het concert is bestemd voor Kerk in Actie. Tijdens het concert zal sopraan Elise Hout haar nieuwste cd 'Sound of Silence' presenteren. De opbrengst van deze cd komt ten goede van het werk van Stichting HVC.
 Medewerkenden:
  • Jong dameskoor Shira o.l.v. Peter Wildeman
  • Urker Zangers o.l.v. Jacob Schenk
  • Elise Hout (sopraan)
  • Spreker: Jacco van Delden (Kerk in Actie)
Locatie:
Hervormde Kerk, Kerkring 1, 3255 AH Oude-Tonge
Tijd:
Kerk open: 19:00 uur
Toegang:
Volwassene: € 7,50 (aan de deur € 10,00), gezinskaart: € 18,00 (aan de deur € 20,00) | kaarten via www.korenindekerk.nl