Koortconcert met cd-presentatie "Sound of Silence" in Tholen

14 september Op D.V. 14 september 2019 zal het Hollands Jongerenkoor en het Hollands Jongerenorkest een koorconcert geven in de Grote Kerk van Tholen. Koor en orkest staan onder leiding van dirigent Peter Wildeman. Verder hoopt ook het Interkerkelijk Mannenkoor Tholen aan deze avond mee te werken. Dit koor staat onder leiding van Mark Westdorp. Begeleiders op piano en orgel zijn Mark Brandwijk, Joost van Belzen en Joost Krijger. Wilhelm Groenendijk speelt trompet en Elise Hout zal haar nieuwe cd "Sound of Silence" presenteren en daarvan ook diverse solo’s laten horen. Tijdens de avond zal ook een collecte worden gehouden t.b.v. Stichting Hulp Vervolgde Christenen. Van harte welkom op dit prachtige concert! Tijd:
Toegang:
Volwassenen €7,50 | Kinderen €2,50 | Gezinskaart €20,- | reserveren via www.peterwildeman.nl