l

Agenda | HVC Evenementen

13 maart HVC Regiotour: Ondernemersbijeenkomst Goudriaan Hartelijk welkom op de ondernemersbijeenkomst bij De Groot - grootsgedrukt.nl. Ontmoeting en verdieping, staan centraal. Lees het hele programma hier! 15 maart HVC Regiotour: Alblasserdam Tijdens de HVC Regiotour maakt u kennis met de Irakese dominee Ghassan. Daarna delen medewerkers van HVC hun ervaringen en het nieuws uit de praktijk. Raakt de realiteit van christenvervolging u? Dan is de HVC Regiotour er voor u!
16 maart HVC Regiotour: Goes Tijdens de HVC Regiotour maakt u kennis met de Irakese dominee Ghassan. Daarna delen medewerkers van HVC hun ervaringen en het nieuws uit de praktijk. Raakt de realiteit van christenvervolging u? Dan is de HVC Regiotour er voor u!
17 maart HVC Regiotour: Kesteren Tijdens de HVC Regiotour maakt u kennis met de Irakese dominee Ghassan. Daarna delen medewerkers van HVC hun ervaringen en het nieuws uit de praktijk. Raakt de realiteit van christenvervolging u? Dan is de HVC Regiotour er voor u!
19 maart HVC Regiotour: Barneveld Tijdens de HVC Regiotour maakt u kennis met de Irakese dominee Ghassan. Daarna delen medewerkers van HVC hun ervaringen en het nieuws uit de praktijk. Raakt de realiteit van christenvervolging u? Dan is de HVC Regiotour er voor u! 22 maart HVC Regiotour: Kampen Tijdens de HVC Regiotour maakt u kennis met de Irakese dominee Ghassan. Daarna delen medewerkers van HVC hun ervaringen en het nieuws uit de praktijk. Raakt de realiteit van christenvervolging u? Dan is de HVC Regiotour er voor u!