HVC Regiotour 2020 | Bondgenoten ondernemersbijeenkomst

31 maart Vanwege de overheidsmaatregelen om het coronavirus in te perken, moeten we de geplande HVC Bondgenoten ondernemersbijeenkomst op dinsdag 31 maart uistellen. We hopen u allen te ontmoeten op een later moment!
 

Van harte welkom bij de ondernemersbijeenkomst van de HVC Bondgenoten! Het ondernemersnetwerk komt samen in het nieuwe pand van STH Automatisering in Nijkerk. Ondernemer Koos Thierry biedt u een uniek en inspirerend kijkje achter de schermen van dit softwarebedrijf. 's Avonds staat het verhaal van de Noord-Koreaanse evangelist Lee centraal.

Spreker uit Noord-Korea

Een christen in Noord-Korea riskeert jarenlange straffen in werkkampen en martelkampen, die velen niet overleven. Al tientallen jaren lang vecht de communistische overheid fel tegen het christelijke geloof. Hoe heeft het zo ver kunnen komen? Hoe gaat het met de christenen in Noord-Korea? Evangelist Lee is geboren in Noord-Korea, vluchtte naar China en leeft tegenwoordig in Zuid-Korea. Ondanks het gevaar, evangeliseert hij onder Noord-Koreanen. Tijdens de Bondgenoten Ondernemersbijeenkomst hoopt evangelist Lee bijzondere verhalen met u te delen en uw vragen over Noord-Korea te beantwoorden. Hij is in Nederland vanwege de HVC Regiotour. Lees meer over de HVC Regiotour >

Voorlopig programma

16:30 uur: ontvangst
17:00 uur: ondernemersverhaal dhr. Koos Thierry
18:00 uur: netwerkdiner
19:45 uur: avondprogramma over Noord-Korea
21:30 uur: einde programma en gelegenheid tot napraten

Voor wie?

Christelijke ondernemers.

Kosten

Gratis en vrijblijvend.

Locatie

STH Automatisering in Nijkerk (klik voor adres en route) >

HVC Bondgenoten 

De HVC Bondgenoten vormen hét netwerk van ondernemers met hart voor ondernemen en voor de vervolgde kerk. Lees meer >
Aanmelden voor de HVC Bondgenoten ondernemersbijeenkomst van 31 maart 2020 is helaas niet meer mogelijk. Wilt u er bij op de nieuwe datum ook graag bij zijn? Laat dan uw gegevens achter, dan nemen we te zijner tijd contact met u op.
Uw bericht aan de Bondgenoten: