HVC Regiotour: Bondgenoten Ondernemersbijeenkomst bij De Mèkkerstee

2 april Bent u een christelijke ondernemer en zoekt u contact met andere ondernemers? Dan bent u hartelijk welkom bij de HVC Bondgenoten Ondernemersbijeenkomst op D.V. dinsdag 2 april 2019 bij Geitenboerderij De Mèkkerstee in Ouddorp. Deze speciale bijeenkomst combineert inspiratie voor ondernemers met de indringende boodschap van de HVC Regiotour.

Bekijk deze uitnodiging:


De Bondgenoten vormen een groeiend netwerk van christelijke ondernemers die erg betrokken zijn bij het werk van Stichting HVC. Tijdens hun ontmoetingen denken de Bondgenoten na over ondernemerszaken en over christenvervolging. De Ondernemersbijeenkomsten bieden verdieping op het gebied van ondernemen én geloven. Tijdens de komende bijeenkomst op 2 april staat het verhaal van de buitenlandse HVC Regiotour gast centraal.

Gastlocatie: geitenboerderij De Mèkkerstee

Ondernemer Piet den Hertog deelt zijn eigen ervaringen en visie op ondernemen en leidt u rond door zijn prachtige bedrijf. Hierna volgt een maaltijd in het restaurant van De Mèkkerstee, waar u ruim de gelegenheid krijgt om elkaar beter te leren kennen. Het avondprogramma staat vervolgens in het teken van de wereldwijde vervolgde Kerk. Hierbij is speciale aandacht voor het verhaal van een buitenlandse vervolgde christen, die op dat moment speciaal in Nederland is voor de HVC Regiotour

Ontmoet ook christelijke ondernemers en deel met hen uw passie voor ondernemen en de betrokkenheid met de wereldwijde kerk! Ontmoeting en verdieping staan centraal. We nodigen u uit om gratis en vrijblijvend deze onvergetelijke avond mee te maken!

Meld u gratis aan voor de Ondernemersbijeenkomst!
Aan welke onderdelen wilt u deelnemen?
Contactgegevens