HVC Regiotour: Ondernemersbijeenkomst Goudriaan

13 maart 2018 Hartelijk welkom op de ondernemersbijeenkomst bij De Groot - grootsgedrukt.nl in Goudriaan. Ontmoeting en verdieping staan centraal. We nodigen u uit om gratis en vrijblijvend (een deel) van het programma mee te maken! Meld u aan via het formulier hiernaast!

Programma:

17.00 uur: Inloop en koffiemoment

17.30 uur: Ondernemer naar eer en geweten

De heer De Groot stelt zijn drukkerij in het mooie Goudriaan beschikbaar voor de Ondernemersbijeenkomst. Allereerst neemt hij u mee in de wereld van de grafische industrie. Wat is de actuele stand van zaken en welke ontwikkelingen zitten er aan te komen op het gebied van drukwerk? Tijdens een bezoek aan de drukkerij kunt u de modernste drukpersen in werking zien. Daarnaast vertelt De Groot over zijn ervaringen als ondernemer. Welke rol speelt het geloof in zijn ondernemerschap? Hoe is hij ondernemer naar eer en geweten, zoals het Bijbelboek Spreuken van hem vraagt? Laat u inspireren door zijn bijzondere verhaal!

18.30 uur: Ontmoeting en gratis maaltijd

20.00 uur: Ervaringen en nieuws uit de praktijk

God werkt door de verdrukking heen. Juist voor de Nederlandse gelovigen kunnen de verhalen van vervolgde christenen een bemoediging zijn. En het doet verdrukte christenen goed dat hun Nederlandse broeders en zusters met hen meeleven en voor hen bidden. Tijdens de HVC Ondernemersbijeenkomst delen medewerkers van HVC hun ervaringen en het nieuws uit de praktijk. Raakt de realiteit van christenvervolging u? Neem uw vrienden en familie mee naar een HVC-bijeenkomst. Leef mee met vervolgde christenen!

20.45 uur: Pauze

21.00 uur: Wonderen in verdrukking

“Mijn naam is dominee Ghassan en ik kom uit Noord-Irak. Tijdens de HVC Regiotour vertel ik mijn verhaal. Nadat ik tot geloof kwam, ging ik werken in een boekwinkel. Door het evangelisatiewerk ontstond een kleine huiskerk. We maakten verschrikkelijke vervolging mee, met name door de overheid, maar ook vanuit haatdragende traditionele kerken. Maar onze kerk groeide! In 2014, vlak nadat ik bevestigd was als dominee, viel IS ook de christelijke dorpen in Irak binnen. Het leger van IS naderde ons tot op twintig kilometer afstand; ons dorp bleef nét in het veilige gebied. Hierdoor konden wij gevluchte mensen uit andere dorpen helpen. Onder duizenden gezinnen kregen we de kans om het Evangelie te prediken. In 2016 openden we een Bijbelinstituut. God doet wonderen in tijden van verdrukking.”

21.30 uur: Afsluiting en netwerkmogelijkheid

Welkom!

  • Neem gerust uw partner of iemand anders mee!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Deel van programma meemaken is mogelijk
  • Meld u aan via het formulier hiernaast!

Adres

De Groot - grootsgedrukt.nl
Zuidzijde 131-133
2977 XE Goudriaan
Meld u gratis aan voor de Ondernemersbijeenkomst!
Uw gegevens:
Aanmeldingsgegevens:
Aan welke onderdelen wilt u deelnemen?
Contactgegevens