Plant een Bijbel potgrond afhaaldag

21 maart D.V. op zaterdag 21 maart is van 10:00 tot 14:00 uur de jaarlijkse afhaaldag van de actie Plant een Bijbel. Lees hieronder wat deze actie inhoudt!

Stelt u zich eens voor dat u naar de gevangenis moet omdat de regering ontdekt dat u een Bijbel in uw bezit hebt. Steeds meer christenen wereldwijd lopen dit risico. Desondanks neemt de vraag naar Bijbels sterk toe! “Breng ons alstublieft Bijbels”, vragen evangelisten steeds weer aan HVC. “Laat ons het Woord delen, nu het nog kan!” Wilt u ons helpen om aan dit verzoek te voldoen? Doe dan mee aan de actie Plant een Bijbel!

Helpt u ons om 5000 Bijbels te verspreiden?

U kunt heel eenvoudig helpen door vóór 29 februari 2020 potgrond te bestellen of doneren voor Bijbels. Van de opbrengst worden Bijbels verspreid in India, Pakistan en Irak. Ook vinden Bijbels hun weg naar Noord-Korea en China. Daarvoor vinden we steeds weer nieuwe wegen en technieken. Laat christenen in de verdrukking niet met lege handen staan! Een eigen Bijbel is onmisbaar. Onze droom is om in 2020 dankzij de potgrondactie 5000 Bijbels weg te geven. Hoeveel Bijbels neemt u voor uw rekening?