HVC Regiotour 2020 - UITGESTELD

Vanwege de overheidsmaatregelen om het coronavirus in te perken, moeten we de geplande HVC Regiotour bijeenkomsten in maart en april 2020 uitstellen. We hopen u op een later moment te ontmoeten. Want de boodschap van evangelist Lee is belangrijk voor Nederland!

We schreven hierover een brief aan alle christenen van Nederland. Open uw brief >

 
 
Een christen in Noord-Korea riskeert jarenlange straffen in werkkampen en martelkampen, die velen niet overleven. Al tientallen jaren lang vecht de communistische overheid fel tegen het christelijke geloof. Hoe heeft het zo ver kunnen komen? Hoe gaat het met de christenen in Noord-Korea? Evangelist Lee is geboren in Noord-Korea, vluchtte naar China en leeft tegenwoordig in Zuid-Korea. Ondanks het gevaar, evangeliseert hij onder Noord-Koreanen. Op diverse plekken in het land kunt u een bijzondere presentatie van deze evangelist meemaken tijdens de HVC Regiotour 2020.

Ontsnapt uit het hol van de leeuw

De jonge Lee kwam na zijn ontsnapping uit Noord-Korea in aanraking met de ondergrondse Chinese kerk. Na zijn bekering studeerde hij theologie en volgde hij trainingen om zich voor te bereiden op het werk in de ondergrondse kerk. Sindsdien is hij als evangelist meerdere malen op missies geweest naar Noord-Korea. In zijn werk heeft hij vervolging meegemaakt en is hij gearresteerd. Als geen ander kan evangelist Lee vertellen over christenvervolging in Noord-Korea. Tijdens de HVC Regiotour vertelt hij over wat het betekent om in een Noord-Koreaanse gevangenis te zitten vanwege het geloof, maar ook over hoe de Heere God werkt in dit gesloten land.

Wat is de HVC Regiotour?

Eén keer per jaar trekt de HVC Regiotour door Nederland. Centraal tijdens de HVC Regiotour staat het verhaal van een vervolgde christen, die speciaal hiervoor naar Nederland komt. Leeft u mee met de vervolgde Kerk in Noord-Korea? Zorg dan dat u een avond met evangelist Lee bijwoont! Evangelist Lee hoopt bijzondere verhalen met u te delen en uw vragen over Noord-Korea te beantwoorden. Van harte welkom!

Nodig de HVC Regiotour uit

Wilt u met uw kerk, vereniging, jongeren- of ouderenorganisatie stil staan bij christenvervolging? Nodig dan de HVC Regiotour uit! We zoeken dan met u naar mogelijkheden om in tijdens de HVC Regiotour uw locatie te bezoeken. Neem voor meer informatie en beschikbaarheid contact met ons op!

Schema HVC Regiotour 2020

Openbare avondbijeenkomsten

Nieuwe datum n.n.b. Rotterdam | Wartburg College locatie Revius
President Rooseveltweg 11 | Route >
Vlakbij snelweg A20!
Nieuwe datum n.n.b. Opheusden | 'De Notenbalk'
Swaenenstate 40 | Route >
Nieuwe datum n.n.b. Urk | 'Het Irene'
Wijk 8-85 | Route >
Nieuwe datum n.n.b. Barneveld | Van Lodenstein College
Lunterseweg 94 | Route >
Aanvang alle avonden: 19.30 uur | Toegang gratis

Speciale ondernemersbijeenkomst

Nieuwe datum n.n.b. HVC Regiotour: Ondernemersbijeenkomst
16.30 uur | STH Automatisering
Arkerpoort 20, Nijkerk | Route >
Opgave via: stichtinghvc.nl/bondgenoten

Voor alle data geldt D.V.
Neem contact op!

Actie nieuws

13-03-2020 | HVC Regiotour 2020 uitgesteld vanwege maatregelen tegen coronavirus Vanwege de overheidsmaatregelen om het coronavirus in te perken, moeten we de geplande HVC Regiotour bijeenkomsten in maart en april 2020 uitstellen. We hopen u op een later moment te ontmoeten. Want de boodschap van de Noord-Koreaanse evangelist Lee is belangrijk voor Nederland! Lees meer > 25-02-2020 | HVC Regiotour: evangelist uit Noord-Korea komt naar Nederland Evangelist Lee is geboren in Noord-Korea, vluchtte naar China en leeft tegenwoordig in Zuid-Korea. Ondanks het gevaar, evangeliseert hij onder Noord-Koreanen. Op diverse plekken in het land kunt u van D.V. 27 maart tot en met 4 april een bijzondere presentatie van deze evangelist meemaken tijdens de HVC Regiotour 2020. Lees meer >
HVC Regiotour 2020 data en locaties bekend 15-01-2020 | HVC Regiotour 2020 data en locaties bekend! De HVC Regiotour trekt in 2020 langs Rotterdam, Barneveld, Opheusden en Urk! Voor ondernemers is er een speciale bijeenkomst in Nijkerk. Binnenkort hopen we bekend te maken wie de buitenlandse spreker gaat worden. Houd deze website in de gaten! Lees meer >
HVC Journaal #5 12-04-2019 | HVC Journaal: Expeditie Mosul (Irak) - dominee Mabud (Bangladesh) Leef mee met de vervolgde christenen via het HVC Journaal! In deze aflevering van het journaal van de vervolgde Kerk speciale aandacht voor christenen in Irak én een interview met dominee Mabud uit Bangladesh. Bekijk de video >
26-03-2019 | Vrijdag start de HVC Regiotour 2019! Vanaf vrijdag a.s. start de HVC Regiotour 2019! Als eerste regio is de Betuwe aan de beurt, als dominee Mabud uit Bangladesh vrijdagavond zijn verhaal vertelt in Kesteren. Wat is de HVC Regiotour en wat vinden andere bezoekers er van? Lees meer > Ds. Mabud uit Bangladesh (spreker HVC Regiotour 2019) 18-03-2019 | Buitenlandse gastspreker HVC Regiotour 2019 bekend De spreker tijdens de HVC Regiotour 2019 komt uit Bangladesh. Dominee Mabud is een ex-moslim, afkomstig uit een grote moslimfamilie uit een hogere klasse. Tijdens de tournee van Stichting HVC vertelt hij hoe God hem riep voor het werk in Zijn Koninkrijk. Lees meer >
HVC Journaal #4 05-03-2019 | HVC Journaal #4: Pakistan - China - HVC Regiotour 2019 (video) Bekijk het nieuwste HVC Journaal! Wist u dat slavernij anno 2019 een groter probleem is dan ooit? Ook hoort u over de Kerk in China, die onder steeds grotere druk komt te staan. Bekijk de video > HVC Regiotour: het verhaal van dominee Daniël uit Pakistan 13-03-2018 | De HVC Regiotour brengt bijzondere verhalen dichtbij De komende tijd is tijdens de HVC Regiotour het levensverhaal van dominee Ghassan uit Noord-Irak te beluisteren. Bekijk nu het verhaal van dominee Daniël uit Pakistan, dat tijdens vorig jaar tijdens de HVC Regiotour 2017 centraal stond >
Maaltijd tijdens de ondernemersbijeenkomst 12-04-2017 | Een terugblik op de Regiotour 2017 ​Met een tevreden gevoel blikt HVC terug op de Regiotour 2017, die eind maart jl. plaatsvond. Honderden mensen kregen het verhaal van de Pakistaanse Yousaf* te horen.
20-03-2017 | Pakistaanse Yousaf vervangt dominee Daniel tijdens regiotour HVC De Pakistaanse dominee Daniel* kan onverwachts niet aanwezig zijn bij de regiotour van Stichting Hulp Vervolgde Christenen (HVC). Dankbaar zijn we dat Yousaf* wel vanuit Pakistan naar Nederland kon komen.
Dominee Daniel uit Pakistan 26-01-2017 | HVC Regiotour 2017 - Van Hart tot Hart Kom naar de HVC Regiotour, met als thema: "Van Hart tot Hart". Inspirerende avonden waarop u o.a. dominee Daniel uit Pakistan kunt ontmoeten en zijn levensverhaal kunt horen. Kom naar een van de avonden bij u in de buurt! 14-04-2016 | Regiotour “Geboeid door overwinning” Stichting Hulp Vervolgde Christenen (HVC) komt ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum naar u toe! Dominee Yesuratnam uit India is te gast. Kom luisteren naar zijn verhaal over vervolgde christenen in India! HVC-directeur Jan Dirk van Nifterik deelt in de nieuwe presentatie “Geboeid door overwinning” persoonlijke reiservaringen en lessen van de vervolgde kerk.