Bezoek de HVC Regiotour 2019

Leeft u mee met de vervolgde kerk en wilt u het verhaal van een vervolgde christen uit eerste hand horen? Dan ontmoeten wij u graag tijdens de HVC Regiotour 2019! U bent van harte welkom tijdens de vier openbare HVC Regiotour bijeenkomsten. Op diverse plekken in het land kunt u van D.V. 29 maart tot en met 6 april een indrukwekkende HVC-avond meemaken. U bent van harte uitgenodigd! 

Vervolgde christen uit het buitenland

De spreker tijdens de HVC Regiotour 2019 komt uit Bangladesh. Dominee Mabud is een ex-moslim, afkomstig uit een grote moslimfamilie uit een hogere klasse. Tijdens de tournee van Stichting HVC vertelt hij hoe God hem riep voor het werk in Zijn Koninkrijk. Onvermoeibaar geeft hij gehoor aan zijn roeping in één van de armste landen ter wereld. Het evangeliseren in een islamitisch land als Bangladesh brengt veel risico met zich mee. Dominee Mabud evangeliseert onder Bengaalse moslims en ín de Rohingya vluchtelingenkampen van Bangladesh. Naast evangelisatie organiseert dominee Mabud ook hulpprojecten en is hij actief in het opzetten van scholen voor vluchtelingen. Zijn verhaal belooft van de HVC Regiotour 2019 een indrukwekkende ervaring te maken. 

Bekijk dit fragment uit het HVC Journaal over de HVC Regiotour:

Wat is de HVC Regiotour?

Eén keer per jaar trekt de HVC Regiotour door Nederland. Centraal tijdens de HVC Regiotour staat het verhaal van een vervolgde christen, die speciaal hiervoor naar Nederland komt. Samen met de buitenlandse gastspreker ontmoeten en spreken wij vele honderden kinderen en volwassenen tijdens bezoeken aan scholen, kerken en jeugdverenigingen in heel Nederland. Iedereen die meeleeft met of geïnteresseerd is in de vervolgde Kerk is welkom tijdens één van de openbare HVC Regiotour bijeenkomsten. Deze avonden bieden een gevarieerd programma, met dit jaar onder meer het verhaal van Mabud uit Bangladesh, nieuws vanuit de HVC-projecten wereldwijd, samenzang en u krijgt de gelegenheid tot het stellen van uw vragen. Vele mensen (her)ontdekken dat het meeleven met vervolgde christenen een verrijking is. Kom ook en leef mee!

Nodig de HVC Regiotour uit!

Wilt u met uw school, kerk, vereniging, jongeren- of ouderenorganisatie stil staan bij christenvervolging? Nodig dan de HVC Regiotour uit! In de periode van 29 maart tot en met 6 april bezoeken wij gratis uw locatie. Neem voor meer informatie en beschikbaarheid contact met ons op!Openbare avondbijeenkomsten

Vrijdag 
29 maart 2019
Kesteren | Van Lodenstein College
Kasteelstraat 2, Kesteren | Route >
Zaterdag
30 maart 2019
Barneveld | Van Lodenstein College
Lunterseweg 94, Barneveld | Route >
Vrijdag
5 april 2019
Dordrecht | Wartburg College locatie Marnix
Professor Waterinklaan 41, Dordrecht | Route >
Zaterdag
6 april 2019
Nunspeet | Driestwegkerk
Driestweg 4, Nunspeet | Route >
Aanvang alle avonden: 19.30 uur | Toegang gratis

Speciale ondernemersbijeenkomst

Dinsdag
2 april 2019
HVC Regiotour: Ondernemersbijeenkomst
17.00 uur | Geitenboerderij De Mèkkerstee
Hofdijksweg 34, 3253 KB Ouddorp
Opgave via: www.stichtinghvc.nl/bondgenoten

Voor alle data geldt D.V.

Actie nieuws

HVC Journaal #5 12-04-2019 | HVC Journaal: Expeditie Mosul (Irak) - dominee Mabud (Bangladesh) Leef mee met de vervolgde christenen via het HVC Journaal! In deze aflevering van het journaal van de vervolgde Kerk speciale aandacht voor christenen in Irak én een interview met dominee Mabud uit Bangladesh. Bekijk de video > 26-03-2019 | Vrijdag start de HVC Regiotour 2019! Vanaf vrijdag a.s. start de HVC Regiotour 2019! Als eerste regio is de Betuwe aan de beurt, als dominee Mabud uit Bangladesh vrijdagavond zijn verhaal vertelt in Kesteren. Wat is de HVC Regiotour en wat vinden andere bezoekers er van? Lees meer >
Ds. Mabud uit Bangladesh (spreker HVC Regiotour 2019) 18-03-2019 | Buitenlandse gastspreker HVC Regiotour 2019 bekend De spreker tijdens de HVC Regiotour 2019 komt uit Bangladesh. Dominee Mabud is een ex-moslim, afkomstig uit een grote moslimfamilie uit een hogere klasse. Tijdens de tournee van Stichting HVC vertelt hij hoe God hem riep voor het werk in Zijn Koninkrijk. Lees meer >
HVC Journaal #4 05-03-2019 | HVC Journaal #4: Pakistan - China - HVC Regiotour 2019 (video) Bekijk het nieuwste HVC Journaal! Wist u dat slavernij anno 2019 een groter probleem is dan ooit? Ook hoort u over de Kerk in China, die onder steeds grotere druk komt te staan. Bekijk de video >
HVC Regiotour: het verhaal van dominee Daniël uit Pakistan 13-03-2018 | De HVC Regiotour brengt bijzondere verhalen dichtbij De komende tijd is tijdens de HVC Regiotour het levensverhaal van dominee Ghassan uit Noord-Irak te beluisteren. Bekijk nu het verhaal van dominee Daniël uit Pakistan, dat tijdens vorig jaar tijdens de HVC Regiotour 2017 centraal stond > Maaltijd tijdens de ondernemersbijeenkomst 12-04-2017 | Een terugblik op de Regiotour 2017 ​Met een tevreden gevoel blikt HVC terug op de Regiotour 2017, die eind maart jl. plaatsvond. Honderden mensen kregen het verhaal van de Pakistaanse Yousaf* te horen.
20-03-2017 | Pakistaanse Yousaf vervangt dominee Daniel tijdens regiotour HVC De Pakistaanse dominee Daniel* kan onverwachts niet aanwezig zijn bij de regiotour van Stichting Hulp Vervolgde Christenen (HVC). Dankbaar zijn we dat Yousaf* wel vanuit Pakistan naar Nederland kon komen. Dominee Daniel uit Pakistan 26-01-2017 | HVC Regiotour 2017 - Van Hart tot Hart Kom naar de HVC Regiotour, met als thema: "Van Hart tot Hart". Inspirerende avonden waarop u o.a. dominee Daniel uit Pakistan kunt ontmoeten en zijn levensverhaal kunt horen. Kom naar een van de avonden bij u in de buurt!
14-04-2016 | Regiotour “Geboeid door overwinning” Stichting Hulp Vervolgde Christenen (HVC) komt ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum naar u toe! Dominee Yesuratnam uit India is te gast. Kom luisteren naar zijn verhaal over vervolgde christenen in India! HVC-directeur Jan Dirk van Nifterik deelt in de nieuwe presentatie “Geboeid door overwinning” persoonlijke reiservaringen en lessen van de vervolgde kerk.