Bemoedig in verdrukking

Het is voor vervolgde christenen van ongekende waarde om te weten dat er voor hen gebeden wordt. ​U kunt een bemoedigingskaart schrijven voor een christen in de verdrukking. Stuur een bemoedigingskaart en laat weten dat u aan uw broeder en zuster denkt en voor hem of haar bidt.

Hoe werkt het?

• BESTEL: vraag de gratis bemoedingskaarten aan via het formulier. De kaarten worden zo spoedig mogelijk toegestuurd.

• BEMOEDIG: de linkerhelft van de ansichtkaart is voor een christen in de verdrukking. Zodra u dit deel hebt beschreven, kunt u de kaarten retour zenden (adres). Bij het bezoeken van een projectland deelt een HVC-medewerker uw bemoedigingskaart(en) uit.

• BID: het onbeschreven deel van de kaart kunt u bewaren als herinnering aan uw nieuwe vriend en om te bidden voor verdrukte christenen. Zoekt u actuele gebedspunten? Kijk dan op stichtinghvc.nl/bidden

De gezichten van de ontvangers spreken boekdelen. De kaarten worden gekoesterd: een nieuwe vriend, iemand die aan mij heeft gedacht, een kaart heeft gestuurd en die ook voor mij bidt! Schrijft en bidt u, met uw kerk of vereniging, mee?

Hartelijk dank voor uw bemoediging!

Ik wil graag bemoedigingskaarten ontvangen!