Voor kerken

Stichting HVC wil graag met de kerken de handen ineenslaan. Om zo gezamenlijk biddend en financieel onze broeders en zusters wereldwijd te ondersteunen.

Wat kunt u doen?
  • Bid voor de vervolgde broeders en zusters
  • Organiseer een collecte, bijvoorbeeld voor één van de (noodhulp)acties
  • Steun een Zaaier
    Met het Steun een Zaaier programma creëert HVC een unieke mogelijkheid om geestelijke en praktische ondersteuning te bieden aan dominees in verdrukking. Deze ondersteuning helpt hen enorm in het uitoefenen van hun ambt. Vaak zijn deze Zaaiers dag in, dag uit, bezig met het dienen van de kerk. De tijd die ze overhouden besteden ze aan Evangelisatie onder hindoes en moslims. Lees meer over Steun een Zaaier >
  • Nodig ons uit! Wij vinden het erg belangrijk dat er in Nederland meer bewustwording komt over de ernstige realiteit van christenvervolging. Wij komen graag (kosteloos) naar uw gemeente, vereniging of catechisatie om te vertellen over dit belangrijke onderwerp.
Neem contact op!