Nieuw bij de Familiedagen: het HVC Mannenhonk (video)

21-10-2019Van D.V. 22 tot en met 24 oktober zet HVC zich in tijdens de Familiedagen in Gorinchem. Speciaal voor mannen is er iets nieuws bij Familiedagen! In het HVC Mannenhonk kunt u als man de drukte van de beursvloer even achter u laten. U komt er tot rust. U kunt er luisteren. Maar we gaan ook aan de slag! Kom naar Familiedagen en ervaar het HVC Mannenhonk!Het HVC Mannenhonk is er voor u! Het is hét moment om nieuwe inzichten op te doen. Om te zoeken naar een aanknopingspunt voor de volgende stap in uw persoonlijke ontwikkeling. We gaan aan de slag met uw kwaliteiten, maar ook met uw kwetsbaarheden. We behandelen thema’s als communicatie en teambuilding. We proberen hier te leren door dingen zelf te ervaren. Laat u samen met andere mannen uitdagen en ontdek iets van waarde!

Het HVC Mannenhonk wordt voor u georganiseerd in samenwerking met Humus. Maak kennis met Humus’ krachtige concept van ervaringsleren! De Bijbel is hierbij ons ‘kompas’. HVC vult de ervaringslessen van Humus aan met inzichten en lessen uit de vervolgde Kerk. HVC helpt vervolgde christenen. We willen dichtbij hen zijn, en met onze hulp een verschil maken in hun situatie.

Laat de drukte voor wat het is. Laat de rust ruimte creëren voor inspirerende lessen. Gaat u de uitdaging aan? Zet die stap en kom naar de stand van HVC!