Pakistaanse Yousaf vervangt dominee Daniel tijdens regiotour HVC

20-03-2017De Pakistaanse dominee Daniel* kan onverwachts niet aanwezig zijn bij de regiotour van Stichting Hulp Vervolgde Christenen (HVC). De autoriteiten verleenden de dominee geen toestemming voor zijn bezoek aan Nederland. Er lijkt in Pakistan een angst te heersen dat christenen het land ontvluchten. Meerdere verzoeken tot het verlenen van een visum, werden afgelopen periode door de ambassade afgewezen.

Het verhaal van dominee Daniel is tijdens de avonden alsnog te zien en te beluisteren via een videoboodschap. Dankbaar zijn we dat Yousaf* wel vanuit Pakistan naar Nederland kon komen. In zijn presentatie deelt hij over de problemen en vervolging die christenen in Pakistan momenteel ondervinden.

We nodigen u van harte uit om zijn inspirerende verhaal te komen beluisteren op een van de bijeenkomsten bij u in de buurt. Voor meer informatie, zie: www.stichtinghvc.nl/regiotour

*Omwille van de privacy is de naam gefingeerd