Eindstand Plant een Bijbel potgrondactie 2019: 2621 Bijbels

18 maart 2019

Wat fantastisch dat er dit jaar 83 potgrondafhaalpunten waren en vele vrijwilligers zich hebben ingezet voor ‘Plant een Bijbel’, de potgrondactie van HVC. Dit jaar kwam de eindstand op 2621 Bijbels!

Marianna Pera, afhaalpunt Doezum, vertelt: “Mijn drijfveer om mee te doen aan deze actie is omdat ik heel graag mee wil werken aan de verspreiding van Gods Woord en aan de uitbreiding van Gods Koninkrijk. Wij mogen zo het licht van God verspreiden. Ik vond het prachtig om te doen. Het kost heel weinig tijd en het levert zoveel op. Het was ook fijn om mensen bij ons thuis te ontmoetten en met elkaar te spreken. Onze keukentafel was aangekleed met verschillende Bijbels, folders van Stichting HVC en een spaarvarken voor eventuele giften. Ook had ik koffie, thee, limonade en koekjes klaarstaan. Dit hoefde natuurlijk absoluut niet, maar ik hou van gezelligheid en met het regenachtige weer was het voor de afhalers wel fijn om even binnen te komen. Ik doe volgend jaar graag weer mee, want elke Bijbel telt!” 

Wilt u het ook mogelijk maken dat er duizenden Bijbels verspreid kunnen worden? Meldt u nu vast aan om in 2020 afhaalpunt te zijn! Aanmelden kan via www.planteenbijbel.nl

Blijf betrokken

Ontvang het laatste nieuws over christenvervolging via e-mail (circa 2 e-mails per maand) of per post en leef mee met vervolgde christenen!