Nodig een gastspreker uit

Nodig gratis een spreker van HVC uit bij u op school, in de kerk, bij de vereniging of een andere bijeenkomst! Met passend beeldmateriaal en persoonlijke verhalen nemen de sprekers u mee in het verhaal van de vervolgde Kerk.

  • De verhalen zetten aan tot nadenken en de sprekers dagen uit tot het stellen van vragen

    De verhalen zetten aan tot nadenken en de sprekers dagen uit tot het stellen van vragen

  • Binnen HVC zijn meerdere sprekers beschikbaar. Foto: Cees van der Wal

    Binnen HVC zijn meerdere sprekers beschikbaar. Foto: Cees van der Wal

Actueel en uitdagend interactief

Binnen HVC zijn meerdere voorlichters beschikbaar. Zij vertellen vanuit hun ervaringen en de praktijk. De HVC-sprekers zijn mensen die projectlanden hebben bezocht en actuele kennis hebben van de situatie in het land. De sprekers zijn gericht op interactie met het publiek. De verhalen zetten de toehoorder aan tot nadenken en de sprekers dagen uit tot het stellen van vragen. Met mooie en duidelijke foto’s en video’s zet de spreker zijn verhaal kracht bij. Er is altijd ruimte voor vragen, interactiviteit en debat. 

Presentaties voor verschillende leeftijden

De verhalen van de sprekers worden afgestemd op het publiek. Zo kunt u ons uitnodiging om te spreken voor kinderen vanaf basisschoolleeftijd, voor volwassenen en voor ouderen.
 
Het HVC sprekersteam denkt graag met u mee over een presentatie bij u op school, in de kerk, bij de vereniging, of bij een andere bijeenkomst.

Neem vrijblijvend contact op via het formulier!

Neem contact op met het sprekersteam

Nieuws over dit project

Blijf betrokken

Ontvang het laatste nieuws over christenvervolging via e-mail (circa 2 e-mails per maand) of per post en leef mee met vervolgde christenen!