l
28-2 februari/maart Familiedagen Hardenberg 2018 In de voorjaarsvakantie, van 28 februari t/m 2 maart 2018 opent Evenementenhal Hardenberg haar deuren voor Familiedagen Hardenberg.
Jong en oud, iedereen is van harte welkom op deze gezellige beurs!
13 maart HVC Regiotour: Ondernemersbijeenkomst Goudriaan Hartelijk welkom op de ondernemersbijeenkomst bij De Groot - grootsgedrukt.nl. Ontmoeting en verdieping, staan centraal. Lees het hele programma hier!
15 maart HVC Regiotour: Alblasserdam Tijdens de HVC Regiotour maakt u kennis met de Irakese dominee Ghassan. Daarna delen medewerkers van HVC hun ervaringen en het nieuws uit de praktijk. Raakt de realiteit van christenvervolging u? Dan is de HVC Regiotour er voor u!
16 maart HVC Regiotour: Goes Tijdens de HVC Regiotour maakt u kennis met de Irakese dominee Ghassan. Daarna delen medewerkers van HVC hun ervaringen en het nieuws uit de praktijk. Raakt de realiteit van christenvervolging u? Dan is de HVC Regiotour er voor u!
17 maart HVC Regiotour: Kesteren Tijdens de HVC Regiotour maakt u kennis met de Irakese dominee Ghassan. Daarna delen medewerkers van HVC hun ervaringen en het nieuws uit de praktijk. Raakt de realiteit van christenvervolging u? Dan is de HVC Regiotour er voor u! 19 maart HVC Regiotour: Barneveld Tijdens de HVC Regiotour maakt u kennis met de Irakese dominee Ghassan. Daarna delen medewerkers van HVC hun ervaringen en het nieuws uit de praktijk. Raakt de realiteit van christenvervolging u? Dan is de HVC Regiotour er voor u!
22 maart HVC Regiotour: Kampen Tijdens de HVC Regiotour maakt u kennis met de Irakese dominee Ghassan. Daarna delen medewerkers van HVC hun ervaringen en het nieuws uit de praktijk. Raakt de realiteit van christenvervolging u? Dan is de HVC Regiotour er voor u! 24 maart Concert psalmkoor "Prijs den Heere" uit Oldebroek Dirigent Jan Kees van Rossem neemt deze avond van zijn twee koren in Oldebroek >
16-17 april Zendingsdagen van het Johannes Fontanus College te Barneveld HVC verzorgt tijdens de zendingsdagen inspirerende workshops aan diverse groepen leerlingen.
24 april Sing-In m.m.v. Christian Verwoerd in Oud-Beijerland Stichting De Ark organiseert een Sing In de Gedachteniskerk in Oud-Beijerland >
12-14 juli Waerds Weekend 2018 Ontmoet Stichting HVC tijdens het Waerds Weekend 2018!

Dit driedaagse evenement voor het hele gezin vindt plaats bij de Slingelandse plassen in Goudriaan.
13 oktober Najaarsconcert CJGK Hadarah in Tiel - Meer informatie volgt -