HVC ondersteunt vrouwen in Pakistan

 • Het co√∂rdinerende vrouwenteam

  Het coördinerende vrouwenteam

 • Toerusting

  Toerusting

 • Dorpsontmoeting

  Dorpsontmoeting

 • Ontmoeting voor vrouwen op een zondagsschool

  Ontmoeting voor vrouwen op een zondagsschool

7 februari 2017

Een team van vrouwen in de hoofdstad Lahore, ziet het als haar roeping om vol enthousiasme te vertellen over het Evangelie. Er zijn de afgelopen jaren veel activiteiten ontplooid, waarbij vrouwen worden getraind om als christenen in de maatschappij te staan en met volle overtuiging het Evangelie te belijden; niet alleen in de kerk of onder christenen, maar juist ook in het gezin en daarbuiten.
 
Zowel tijdens een zondagsschool als tijdens een dorpsontmoeting is er ruimte voor verdiepende Bijbelstudie. Er wordt samen gezongen en gebeden, maar er is ook ruimte om te luisteren naar spreeksters en samen in gesprek te gaan.
 
HVC ondersteunt dit vrouwenteam met financiële bijdragen, zodat het werk onder vrouwen in Lahore en de vele dorpjes om de stad heen, gedaan kan worden. Bidt u mee om zegen voor dit werk, zodat meer vrouwen in Pakistan met en naar het Evangelie gaan leven?

Blijf betrokken

Ontvang het laatste nieuws over christenvervolging via e-mail (circa 2 e-mails per maand) of per post en leef mee met vervolgde christenen!