HVC op Wintermarkt Barneveld

10 februari 2024

Kom op D.V. zaterdag 10 februari naar de Wintermarkt op het VLC Barneveld. Stichting HVC is hier aanwezig. HVC-werkgroep Barneveld verkoopt appeltaart, mooie natuurkaarten en de beroemde doosjes Wilhelmina pepermunt. De opbrengst van de kraam helpt evangelisten in China hun werk te doen in een omgeving waar verraad en vervolging altijd op de loer liggen. 

De druk op christenen in China neemt snel toe. Kruizen moeten van kerken worden verwijderd en het online kopen van Bijbels is verboden. Met angst zien Chinese christenen hoe de overheid stapje voor stapje steeds verder gaat. Toch zijn er voorgangers die het Evangelie blijven delen, ondanks gevaar. De pas opgerichte HVC-werkgroep Barneveld zet zich in voor de financiële ondersteuning van een aantal van deze evangelisten. Bent u op de Winterfair, loop dan zeker even bij hen langs; ze vertellen u er graag meer over. 

Zien we u bij stand 6?

Datum en locatie: 

  • Datum: D.V. zaterdag 10 februari 2024 
  • Tijd: 10.00 tot 15.30 uur 
  • Entree: Gratis
  • Locatie: Van Lodenstein College, Lunterseweg 94 Barneveld
     

Blijf betrokken

Ontvang het laatste nieuws over christenvervolging via e-mail (circa 2 e-mails per maand) of per post en leef mee met vervolgde christenen!