HVC Vrijwilligersbijeenkomst

  • Ontmoeten en van elkaar leren

    Ontmoeten en van elkaar leren

  • Samen in geloof verbonden met de vervolgde Kerk

    Samen in geloof verbonden met de vervolgde Kerk

  • Verhalen delen uit Nederland en uit de projectlanden

    Verhalen delen uit Nederland en uit de projectlanden

19 oktober 2024

De HVC-agenda vult zich weer met de meest uiteenlopende activiteiten. Allemaal georganiseerd of ondersteund door hardwerkende, betrokken vrijwilligers. Andere vrijwilligers zetten zich op andere, minder zichtbare manieren in. Om elkaar te ontmoeten, te inspireren en elkaars verhaal te horen organiseren we de HVC Vrijwilligersbijeenkomst. ​​​​Zet 'm vast in uw agenda; zaterdag 19 oktober 2024 D.V.! Locatie en verdere informatie volgt. 

De nadruk tijdens de Vrijwilligersbijeenkomst ligt op ontmoeting, elkaar beter leren kennen, het uitwisselen van ideeën. Er wacht u een interactief programma (geschikt voor alle leeftijden). Want van stilzitten houden we niet bij HVC!

U bent van harte uitgenodigd, ook wanneer u nog geen HVC-vrijwilliger bent. Samen weten we ons in geloof verbonden met de wereldwijde, vervolgde Kerk. Kom kennismaken met HVC en ontdek wat u kunt doen voor broeders en zusters in verdrukking.

Graag tot ziens!

Haakt u aan?

Haakt u aan?

Heeft u net als wij hart voor vervolgde christenen? Wilt u zich op een praktische manier voor hen inzetten? HVC is een vrijwilligersorganisatie in hart en nieren, met vrijwilligers van alle leeftijden, verspreid over het hele land. Neem gerust eens contact met ons op om te polsen hoe u uw talenten en tijd beschikbaar kunt stellen.  

Blijf betrokken

Ontvang het laatste nieuws over christenvervolging via e-mail (circa 2 e-mails per maand) of per post en leef mee met vervolgde christenen!