Reisverslag Irene Thomas | update

  • Irene met de straatjongens

    Irene met de straatjongens

  • Zakken bloem

    Zakken bloem

  • Lange rijen voor het voedsel

    Lange rijen voor het voedsel

5 oktober 2015

Update 5 september 2015


Irene Thomas is inmiddels al weer enkele dagen in Kenia. De vliegreis naar dit Oost-Afrikaanse land is goed verlopen. Haar eerste verblijf is bij een kindertehuis, net buiten Mombassa, waar ze bijgaande foto’s maakte. Elke zaterdag ontvangen hier meer dan 500 kinderen uit het dorp een maaltijd. In lange rijen wachten ze keurig hun beurt af. Per familie krijgt één van de kinderen een grote zak bloem mee naar huis, om een brood van te kunnen bakken.


Update 5 oktober 2015

Irene Thomas mag mooi werk doen in Kenia. In Mombassa werkt zij onder de straatkinderen. In een opvangfaciliteit krijgen deze straatkinderen de gelegenheid om zich te wassen en hun kleding te laten wassen. Ondertussen is er de tijd om de Bijbel met hen te lezen en Engels te leren. Zij krijgen daar ook een maaltijd aangeboden. Het werk is soms zwaar, bidden jullie mee voor haar? Ook is financiële steun hard nodig.

 

Blijf betrokken

Ontvang het laatste nieuws over christenvervolging via e-mail (circa 2 e-mails per maand) of per post en leef mee met vervolgde christenen!