HVC Ondernemersbijeenkomst AFAS Software

10 oktober Hartelijk welkom op de ondernemersbijeenkomst bij AFAS Software in Leusden. Ontmoeting en verdieping staan centraal. We nodigen u uit om gratis en vrijblijvend (een deel) van het programma mee te maken! Meld u aan via het formulier hiernaast!

Programma:

16.00 uur: Inloop en koffiemoment

16.15 uur: AFAS bedrijfstour

“Klantenman” Herman Zondag neemt u mee door het prachtige bedrijf AFAS Software. We proeven de dynamische sfeer en ontdekken de moderne leslokalen van het softwarebedrijf. 

17.00 uur: Aftrap door HVC

Medewerkers van HVC trappen, in de AFAS theaterzaal, af met een uniek inkijkje in de (rauwe) werkelijkheid waarin vervolgde christenen leven.

17.45 uur: Netwerkdiner

Chef-kok Tijmen verrast u in het AFAS Bits & Bytes restaurant met een heerlijk tapasdiner uit eigen keuken!

19.15 uur: Noord-Korea

Missiologe Kim ter Berghe was ruim tien jaar woonachtig in Oost-Azië en betrokken bij zendingswerk. Ze neemt ons mee naar het meest gesloten land van de wereld: Noord-Korea. In een indringende presentatie vertelt Kim over de actuele situatie in dit land. Hoe is het mogelijk dat het christendom dat grotendeels vernietigd was, nu weer groeit? Kunnen Westerse gelovigen iets doen voor de ondergrondse kerk in dit land? Een unieke kans om u te verdiepen in broeders en zusters in het land waar christenvervolging het hevigst is. 

20.15 uur: Elke twee weken 1% beter

Herman Zondag is een boeiende verhalenverteller met een bijzondere visie op ondernemen. Hoe je het als ondernemer elke twee weken één procent beter kunt doen? Waarom je van delen niet armer wordt? Wat de gedachte achter de slogan “inspireert beter doen”  van AFAS Foundation is? Waarom het verzuimpercentage van AFAS zo laag is? Zondag vertelt het u graag. Zorg dat u er bij bent!

21.00 uur: Interactie

Stel al uw vragen aan de sprekers in een forumdiscussie.

21.15 uur: Afsluiting en netwerkmogelijkheid

U gaat naar huis met een waardevol AFAS cadeau!
 

Welkom!

  • Neem ook uw partner of iemand anders mee!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Een gedeelte van het programma meemaken is mogelijk
  • Meld u aan via het formulier hiernaast!

Adres

AFAS Software
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
Vul het formulier in om u aan te melden voor de ondernemersavond!
Uw gegevens:
Aanmeldingsgegevens:
Aan welke onderdelen wilt u deelnemen?
Contactgegevens