Beleidsplan 2023 - 2027

Hoe helpt HVC vervolgde christenen? In ons (verkorte) beleidsplan 2023 - 2027 leest u over onze missie, visie en doelstellingen. 

Dit beleidsplan belicht de manier waarop we invulling willen geven aan ons verlangen: de vervolgde Kerk in het geloof verbinden met de kerk in Nederland. Want het geloof verbindt christenen wereldwijd. Dat bondgenootschap krijgt vorm in het bieden van hulp aan broeders en zusters in verdrukking, maar ook in het doorgeven van rijke lessen die in hun getuigenissen liggen. We doen dat met een kernteam en vrijwilligers in Nederland en honderden lokale contactpersonen in de projectlanden. 

Lees hier het verkorte beleidsplan. Gebruik volledig scherm voor de beste leeservaring:

Terdege zijn we ons bewust dat onze plannen slechts papierwerk blijven, als God het niet zegent. In die afhankelijkheid van Zijn kracht en goedheid, willen we ons aan deze dienst ten volle wijden. In de hoop dat onze inspanningen leiden tot groei en versterking van de Kerk in binnen- en buitenland. Als het werk door God gezegend wordt, kunnen we wonderen verwachten. Hij verandert vijanden in vrienden, verlost gevangenen en helpt de verdrukten! 

Mattheüs 24 reikt ons de verrekijker aan van Christus’ wederkomst. Dan zullen gelovigen uit alle windstreken bijeen vergaderd worden. Dan zal nog maar één doelstelling van ons beleidsplan overblijven. Het eeuwig verheerlijken van Zijn Naam. 

Hebt u vragen naar aanleiding van ons beleidsplan? Neem dan gerust contact met ons op >

 

Blijf betrokken

Ontvang het laatste nieuws over christenvervolging via e-mail (circa 2 e-mails per maand) of per post en leef mee met vervolgde christenen!

Contact

Stichting Hulp Vervolgde Christenen
Dorpsweg 85
4221 LJ Hoogblokland (NL)
info@stichtinghvc.nl

+31 (0)183 - 563 628

bereikbaar tijdens kantooruren

Maak uw gift over

ABN AMRO: NL51 ABNA 0561 4551 39
ING: NL18 INGB 0003 1340 57

Doneer online

Doneer nu        ANBI

Volg ons op

Stichting HVC helpt vervolgde christenen.