Knutselen


Houd je van knutselen? Leg je schaar, lijmpot en papier dan maar klaar. Want hier vind je leuke werkjes. Voor kleinere kinderen en voor grotere kinderen. De pagina is nog in opbouw, dus kom regelmatig even terug!

  • Een mooi plaatje, maar...

    Een mooi plaatje, maar...

  • ...wat jammer: hij is in stukjes geknipt.

    ...wat jammer: hij is in stukjes geknipt.

Een mooi plaatje

Deze jongen uit Zuid-Soedan is helemaal gelukkig met een oud kruiwagenwiel. Daar is een mooi plaatje van gemaakt. Er is alleen één probleem: de foto is in stukken geknipt. Klik maar eens op het pijltje naast de foto. Oeps! Kun jij de foto repareren? Download de plaat, lijm hem op stevig papier en knip daarna alle losse stukjes uit. Je hebt nu een puzzel. Leg jij de stukjes weer op de goede plek?

Download de plaat! 

Happy Stones

Happy Stones

Wat zijn dat: Happy Stones? Als jij al een beetje engels kunt verstaan, dan weet je wat het betekent: blije stenen! En jij kunt ze maken. Zoek wat stevige kiezelstenen en versier ze mooi. Leg ze daarna op verschillende plekjes bij jou in het dorp, in de stad of in de natuur. Op een plek die alleen jij weet. En na een tijdje? Dan loopt er iemand langs jouw uitgezochte plekje en... ziet ineens één van jouw stenen liggen. Een steen met een gezellige tekening van jou, of met een bemoedigende (Bijbel)tekst. Wat een leuke verrassing! De vinder is er vast erg blij mee.

Blijf betrokken

Ontvang het laatste nieuws over christenvervolging via e-mail (circa 2 e-mails per maand) of per post en leef mee met vervolgde christenen!

Contact

Stichting Hulp Vervolgde Christenen
Dorpsweg 85
4221 LJ Hoogblokland (NL)
info@stichtinghvc.nl

+31 (0)183 - 563 628

bereikbaar tijdens kantooruren

Maak uw gift over

ABN AMRO: NL51 ABNA 0561 4551 39
ING: NL18 INGB 0003 1340 57

Doneer online

Doneer nu        ANBI

Volg ons op

Stichting HVC helpt vervolgde christenen.