Leeft u mee?

Het is voor vervolgde christenen een grote bemoediging om te weten dat er vanuit Nederland voor hen wordt gebeden. Mogen we u op de hoogte houden over christenvervolging? Geef in het formulier hiernaast uw voorkeuren aan!

Via e-mail

Ontvang nieuwsupdates over belangrijke gebeurtenissen, gebedspunten, aanbiedingen en agendatips via e-mail. Één tot twee keer per maand ontvangt u HVC Hulpmail, onze e-mail nieuwsbrief. Zo blijft u maximaal betrokken bij de vervolgde Kerk!

Via post

Ontvang ieder jaar een aantal speciale publicaties van Stichting HVC per post! U ontvangt dan onder meer vier keer per jaar gratis en vrijblijvend het Hulp Magazine. Dit informatieblad van Stichting HVC brengt u op de hoogte van de achtergronden van christenvervolging wereldwijd, zodat u kunt meeleven met vervolgde christenen. Schrijf u in en leef mee!

Houd mij op de hoogte over christenvervolging!
Hoe wilt u op de hoogte blijven?