Ontmoet ondernemers in uw eigen regio

Bondgenoten Regionetwerken

Ondernemers uit dezelfde regio kunnen veel voor elkaar betekenen. HVC wil graag de verbindende schakel zijn tussen christelijke ondernemers die op goed berijdbare afstand van elkaar gevestigd zijn. Hiervoor zetten we vier Bondgenoten Regionetwerken op: zuidwest, west, midden en noordoosten.

De kracht van lokaal netwerken

Ook voor deze bijeenkomsten op kleinere schaal zijn we te gast bij een onderneming. U krijgt de kans om een onderneming in uw regio beter te leren kennen. Natuurlijk is er veel ruimte voor ontmoeting tussen ondernemers uit dezelfde regio. In een groep van om en nabij 20 ondernemers praten we over ondernemen en geloof. 

Verdieping rondom de vervolgde Kerk

De verhalen vanuit de vervolgde Kerk bieden inspiratie en houden u een spiegel voor. Eerst geeft een HVC-medewerker een update over de actuele situatie van de vervolgde Kerk. Hierna is er tijd om in groepen verder te praten over het thema. De Bijbel wordt geopend en er wordt actief gezocht naar hoe we de vervolgde Kerk het beste kunnen dienen.

Geplande bijeenkomsten

 

 • Regionetwerk Midden:
  D.V. dinsdag 30 januari 2024
  Telefonade | Nijverheidsweg 9 in Kesteren
   
 • Regionetwerk Noord-Oosten:
  D.V. dinsdag 28 mei 2024
  De Tuindershoek | Hartogsweg 33
  in IJsselmuiden

Tijden en programma

 • 19.30: Inloop met koffie
 • 20.00: Rondleiding/presentatie door gastheer
 • 20.30: Verhalen uit de vervolgde Kerk door Stichting HVC
 • 21.00: Interactief moment
 • 21.45: Napraten

Maak verbinding met de Bondgenoten bij u in de regio! Meld u aan voor een bijeenkomst door te bellen met Jonathan Hoekstra (tel. 0183 - 563 628) of maak gebruik van het aanmeldformulier. 

Tot ziens bij u in de regio!

Aanmelden (gratis en vrijblijvend)

Voor welke bijeenkomst(en) geeft u zich op?

Even kennismaken

Wie zijn de Bondgenoten?

De Bondgenoten vormen een netwerk van christelijke ondernemers met hart voor de vervolgde Kerk. Tijdens hun ontmoetingen denken de Bondgenoten na over ondernemen, hun geloof en over gebeurtenissen in de Kerk wereldwijd. De ondernemersbijeenkomsten bieden ruimte om elkaar te ontmoeten en om verdieping te zoeken op zakelijk en persoonlijk vlak. De Bondgenoten ontmoeten elkaar tijdens twee landelijke ondernemersbijeenkomsten of tijdens een van de regionale bijeenkomsten.

Blijf betrokken

Ontvang het laatste nieuws over christenvervolging via e-mail (circa 2 e-mails per maand) of per post en leef mee met vervolgde christenen!

Contact

Stichting Hulp Vervolgde Christenen
Dorpsweg 85
4221 LJ Hoogblokland (NL)
info@stichtinghvc.nl

+31 (0)183 - 563 628

bereikbaar tijdens kantooruren

Maak uw gift over

ABN AMRO: NL51 ABNA 0561 4551 39
ING: NL18 INGB 0003 1340 57

Doneer online

Doneer nu        ANBI

Volg ons op

Stichting HVC helpt vervolgde christenen.