Bondgenoten Regionetwerken: ondernemersbijeenkomst bij De Tuindershoek in IJsselmuiden

  • Regionetwerken: ontmoetingen in kleine setting

    Regionetwerken: ontmoetingen in kleine setting

28 mei 2024

Verhalen over hoe God werkt in de wereld en over de pure realiteit van christenvervolging. Elkaar ontmoeten van hart tot hart in een persoonlijke setting. In de keuken kijken bij collega-ondernemers in de regio. Dit is wat u mag verwachten van de kleinschalige HVC-regionetwerkbijeenkomst D.V. dinsdag 28 mei bij De Tuindershoek in IJsselmuiden!

Geïnteresseerd in de situatie van vervolgde christenen én altijd al eens achter de schermen willen kijken bij een groot tuindersbedrijf met kassen? Voor ondernemers organiseren de HVC Bondgenoten een kleinschalige ondernemersbijeenkomst op dinsdag 28 mei D.V. bij ondernemer Job Kaashoek van De Tuindershoek in IJsselmuiden.
Lees meer over de geschiedenis van De Tuindershoek >

Wat houden de regionetwerken in?

Ondernemers uit dezelfde regio kunnen veel voor elkaar betekenen. HVC wil graag de verbindende schakel zijn tussen christelijke ondernemers die op goed berijdbare afstand van elkaar gevestigd zijn. Hiervoor zetten we vier Bondgenoten Regionetwerken op: zuidwest, west, midden en noordoosten. Lees meer over deze netwerken >

Ontmoet andere ondernemers en laat u inspireren!

  • Datum: D.V. dinsdag 28 mei 2024

  • Locatie: De Tuindershoek, Hartogsweg 33 in IJsselmuiden route > 

Tijden en programma

  • 19.30: Inloop met koffie
  • 20.00: Rondleiding/presentatie door gastheer
  • 20.30: Verhalen uit de vervolgde Kerk door Stichting HVC
  • 21.00: Interactief moment
  • 21.45: Napraten

Maak verbinding met de Bondgenoten bij u in de regio! Meld u aan voor een bijeenkomst door te bellen met Jonathan Hoekstra (tel. 0183 - 563 628) of maak gebruik van het aanmeldformulier. 

Tot ziens bij u in de regio!

Meld u vrijblijvend aan

Blijf betrokken

Ontvang het laatste nieuws over christenvervolging via e-mail (circa 2 e-mails per maand) of per post en leef mee met vervolgde christenen!