Concert Grace Choir in Amersfoort voor HVC

  • Het concert vindt plaats in de Sint Joriskerk in Amersfoort

    Het concert vindt plaats in de Sint Joriskerk in Amersfoort

25 november 2023

Het landelijk projectkoor Grace Choir geeft op zaterdag 25 november onder leiding van Martin Zonnenberg haar presentatieconcert in de Sint Joriskerk in Amersfoort. Zangers uit heel Nederland komen bijeen en vertolken bekende en geliefde liederen die het hart raken. De opbrengst van het concert is bestemd voor HVC. 

Het concert in de Joriskerk is het debuut van het grote landelijke koor dat een opvolger is van het Groot Reformatiekoor. De gezongen liederen hebben betrekking op het thema Grace, Engels voor 'genade' en gaan over de genade die God geopenbaard heeft in Zijn Zoon Jezus Christus. Dirigent Martin Zonnenberg bewerkte speciaal voor het Grace Choir nieuwe arrangementen in allerlei stijlen.

Als solist zal de getalenteerde mezzosopraan Tenira Sturm haar medewerking verlenen. Ook het christelijk Sliedrechts Mannenkoor Ichthus levert een bijdrage aan het concert. Het geheel wordt begeleid door Peter Wildeman achter het orgel en Kees de Bruin op piano. 

Lees meer over het koor en de musici

Wanneer & Waar

  • D.V. 25 november 2023
    • Aanvang: 19.30 uur 
  • Sint Joriskerk Amersfoort

Entreekaarten

  • Volwassenen: €10
  • Kinderen: €5
  • Gezinskaart: €30

De avond wordt georganiseerd ten bate van Stichting HVC. HVC-projectleider Jonathan Hoekstra brengt het verhaal van vervolgde christenen dichterbij en vertelt over de hulp die HVC mede dankzij uw concertbezoek mag bieden. 

Koop hier uw toegangskaartje

Blijf betrokken

Ontvang het laatste nieuws over christenvervolging via e-mail (circa 2 e-mails per maand) of per post en leef mee met vervolgde christenen!