Family Event Zeeland

2 t/m 4 mei 2024

De Zeeuwse Gezinsbeurs heeft een nieuwe naam en een nieuwe uitstraling! Op D.V. 2-4 mei 2024 vindt in de Zeelandhallen in Goes het Family Event Zeeland plaats. Een Zeeuws feestje voor iedereen. Ontmoet HVC op deze trendy beurs, waar ook ruimte is voor goede doelen, diepgang en verbinding. 

Het Family Event is een event voor jong en oud. Er zijn vier pleinen, elk gewijd aan een seizoen, vol activiteiten en verrassingen. Elk plein brengt de sfeer en charme van zijn eigen seizoen tot leven en biedt een scala aan activiteiten die aansluiten bij de thema’s en trends van lente, zomer, herfst en winter. 

De christelijke identiteit, in de breedste zin, is wat centraal staat op deze beurs. Dus naast de nieuwste gadgets, de mode van het seizoen en allerlei leuks voor de kinderen, zijn er ook stands met boeken, is er ruimte voor een goed gesprek en aandacht voor goede doelen. Ook HVC is te vinden op dit mooie event in de Zeelandhallen. We vinden het leuk als u een kijkje komt nemen bij onze stand. Tot ziens in Goes! 

Naar de website van Family Event Zeeland

Blijf betrokken

Ontvang het laatste nieuws over christenvervolging via e-mail (circa 2 e-mails per maand) of per post en leef mee met vervolgde christenen!