Geweldtoename in Rio de Janeiro

  • Lieke en Magno met dochter Pérola

    Lieke en Magno met dochter Pérola

4 juni 2015

In Rio de Janeiro is de laatste maanden het geweld weer toegenomen, in de sloppenwijken, tussen politie en drugsbenden en tussen drugsbenden onderling, maar ook op straat. Zelfs in de rijkere delen van de stad vinden er meer diefstallen plaats en straatroof, waarbij ook doden vallen. Bid u mee voor deze stad en voor de overheid, zodat zij goede maatregelen kunnen nemen, niet alleen op het gebied van politie en straffen, maar ook wat betreft onderwijs, gezondheidszorg et cetera.

Op de crèche gaat het goed. Met de 80 kinderen is het elke dag hard werken, maar gelukkig zijn er altijd extra vrijwilligers, uit Brazilië en uit het buitenland. In de maanden mei, juni en juli organiseren we verschillende bazaars, verkopen we eten, etc. voor extra financiën om de projecten te kunnen bekostigen.

Op 8 april jl. is bij de projectleiders Lieke en Magno dochter Pérola geboren. Allen maken het goed. Eind juli hopen zij met verlof naar Nederland te komen.

Blijf betrokken

Ontvang het laatste nieuws over christenvervolging via e-mail (circa 2 e-mails per maand) of per post en leef mee met vervolgde christenen!