Het Evangelie in Rio de Janeiro

  • Projectleiders Magno en Lieke van Genderen-Ribeiro en hun dochters

    Projectleiders Magno en Lieke van Genderen-Ribeiro en hun dochters

  • Lieke (rechts), met de studenten van de DTS (2022)

    Lieke (rechts), met de studenten van de DTS (2022)

14 februari 2023

Gebed is een heel belangrijke manier om het werk van HVC te ondersteunen. Zeker als de kern van een project evangelisatie is. Zo ook bij het door HVC ondersteunde project in de sloppenwijken van Rio de Janeiro (Brazilië). Naast evangeliseren zetten projectleiders Magno en Lieke van Genderen-Ribeiro zich in voor de mensen die op straat leven in de stad, waar ze wekelijks maaltijden uitdelen in de wijk Tijuca. Ook richten Lieke en Magno zich op de 5 maanden durende discipelschapstraining (DTS) onder studenten die zelf ook Gods opdracht willen gehoorzamen.

Lieke: “Soms gaan we op reis om het Evangelie te verspreiden onder volken in Brazilië (en daarbuiten) die Gods Woord nog niet kennen, zoals inheemse stammen, zigeuners of vluchtelingen uit het Midden-Oosten. Door de politieke onrust en aanhoudende armoede in het land, wordt voor ons het belang van de verkondiging van Gods woord steeds duidelijker.“ Bid mee!

24 maart kledingbeurs

Leuke voorjaars- en zomerkleding voor dames en kinderen shoppen én daarmee het werk van Lieke en Magno in de sloppenwijken van Rio de Janeiro (Brazilië) ondersteunen. Het kan op vrijdag 24 maart in Noordeloos. Van 9.00-12.00 uur en van 18.30-21.00 uur is de jaarlijkse kledingbeurs in het gebouw van de CGK (Noordzijde 1, Noordeloos).

Van harte welkom!

Er wordt schone en leuke kleding voor dames en kinderen vanaf maat 74 verkocht.

Blijf betrokken

Ontvang het laatste nieuws over christenvervolging via e-mail (circa 2 e-mails per maand) of per post en leef mee met vervolgde christenen!