Brazilië

Miljoenen inwoners van dit grote land leven in extreme armoede. In de sloppenwijken van Rio de Janeiro verspreiden Magno en Lieke het Evangelie onder verwaarloosde kinderen.

Brazilië Brazilië

Het hoogste percentage
straatkinderen ter wereld

Brazilië

Straatkinderen lopen groot gevaar

Meer dan 15 miljoen inwoners van Brazilië leven in extreme armoede. Brazilië heeft het hoogste percentage straatkinderen ter wereld. Deze kinderen worden volledig aan hun lot overgelaten. Straatkinderen lopen veel grote gevaren in Brazilië, van gedwongen prostitutie tot criminaliteit.

In Rio de Janeiro werken namens HVC projectleiders Magno en Lieke van Genderen-Ribeiro. Lieke en Magno laten het Licht van het Evangelie schijnen in de sloppenwijk Borel. Kinderen, jongeren en hun ouders willen ze weer hoop geven voor de toekomst, door hun te laten zien dat verandering in hun situatie mogelijk is. Ze vertellen over de Heere Jezus, ze leren de jongeren discipline aan, ze sturen hen naar school en moeders krijgen adviezen over gezondheid en opvoeding.

Lieke en Magno wonen in een huurappartement, net buiten de sloppenwijk. Het appartement functioneert ook als plaats waar de jongens uit de wijk altijd terecht kunnen voor een gesprek, gebed en een maaltijd. Daar wordt veel gebruik van gemaakt.

Help vervolgde christenen in Brazilië en steun ze met een gift

Doneer

Help de straatkinderen in Brazilië en steun ze met uw gift

Steun het werk van Magno en Lieke. Laat het Licht schijnen onder de straatkinderen in de sloppenwijk Borel!

Betaalmethode

Selecteer uw bank

Gegevens
Uw gegevens verwerken wij met respect voor uw privacy 

Blijf betrokken

Ontvang het laatste nieuws over christenvervolging via e-mail (circa 2 e-mails per maand) of per post en leef mee met vervolgde christenen!