HVC Bondgenoten Ondernemersbijeenkomst 2021

28 september 2021

Eindelijk! Voor het eerst in bijna twee jaar staat er weer een HVC Bondgenoten ondernemersbijeenkomst gepland. U, als ondernemer, bent van harte welkom op dinsdag 28 september a.s.!

 • Inspiratiesessie met Teunis en Wouter Bunt

  Inspiratiesessie met Teunis en Wouter Bunt

 • Welke spiegel houden vervolgde christenen ons voor?

  Welke spiegel houden vervolgde christenen ons voor?

 • Ontmoeting staat centraal bij de Bondgenoten. Foto: Cees van der Wal

  Ontmoeting staat centraal bij de Bondgenoten. Foto: Cees van der Wal

 • De bijeenkomsten bieden inspiratie voor en door ondernemers. Foto: Cees van der Wal

  De bijeenkomsten bieden inspiratie voor en door ondernemers. Foto: Cees van der Wal

Is stress nu een vijand of een vriend? Werk ik eigenlijk wel zo efficiënt als ik zelf denk? Tijdens het middagprogramma dagen Teunis en Wouter Bunt u uit om in de spiegel te kijken. Namens Bunt Groep helpen zij organisaties, ondernemers en werknemers te groeien. Zij zetten hun meer dan twintig jaar ervaring als trainers, begeleiders en adviseurs in om u een inspirerende middag te bezorgen!

De avond staat in het teken van de vervolgde Kerk. De verhalen van vervolgde christenen maken indruk en leren ons vaak iets over geloven en over het Evangelie. Het zet ons aan tot nadenken over ons leven als privépersoon en als ondernemer. Dus ook tijdens het avondprogramma wordt u een spiegel voorgehouden. Gaat u de uitdaging aan?

Ontmoet andere ondernemers en laat u inspireren!
 

 • Datum: D.V. dinsdag 28 september 2021

 • Locatie: De Duikenburg te Echteld

 • Tijden:

  • 15.30 uur: ontvangst

  • 16.00 uur: inspiratiesessie Bunt Groep
  • 17.30 uur: maaltijd en ontmoeting
  • 19.30 uur: avond over de vervolgde Kerk
  • 21.30 uur: einde programma en napraten

Uw eventuele partner is ook welkom! Een deel van het programma meemaken kan ook. Wilt u dan aangeven vanaf hoe laat u komt?

Nieuwe overheidsregels rondom corona
We hopen dat de nieuwe overheidsregels voor u geen belemmering vormen om deze bijzondere ondernemersbijeenkomst te bezoeken. Sommigen van u hoeven misschien alleen een app te installeren of een toegangsbewijs te printen. Voor een deel van u houdt dit mogelijk in dat er eerst een test via testenvoortoegang.org nodig is. We hopen dat iedereen zich welkom weet.

Aanmelden niet meer mogelijk

Deze ondernemersbijeenkomst is afgelopen.
Bekijk hier de terugblik >

 

Lees meer over de HVC Bondgenoten

Wie zijn de Bondgenoten?

Wie zijn de Bondgenoten?

De Bondgenoten vormen een netwerk van christelijke ondernemers, die betrokken zijn bij het werk van HVC. Tijdens hun ontmoetingen denken de Bondgenoten na over ondernemen, hun geloof en over gebeurtenissen in de Kerk wereldwijd. De Ondernemersbijeenkomsten bieden ontmoeting en verdieping voor ondernemers met hart voor de vervolgde kerk. 

Blijf betrokken

Ontvang het laatste nieuws over christenvervolging via e-mail (circa 2 e-mails per maand) of per post en leef mee met vervolgde christenen!