HVC Ondernemersbijeenkomst AFAS Software

  • Logo AFAS software

    Logo AFAS software

10 oktober 2018

Bent u een christelijke ondernemer en zoekt u contact met andere ondernemers? U bent hartelijk welkom bij de HVC Bondgenoten Ondernemersbijeenkomst op D.V. woensdag 10 oktober bij AFAS Software in Leusden. Ontmoeting en verdieping staan centraal. We nodigen u uit om gratis en vrijblijvend deze onvergetelijke avond mee te maken!

Bekijk deze uitnodiging:

 

U ontmoet:

  •  De Bondgenoten, hét netwerk van ondernemers met hart voor     ondernemen en voor de vervolgde kerk
  •  Spreker Kim ten Berghe (expert Noord-Korea)
  •  Spreker Herman Zondag (AFAS Software)

Programma:

16.00 uur: Inloop en koffiemoment

16.15 uur: AFAS bedrijfstour

“Klantenman” Herman Zondag neemt u mee door het prachtige bedrijf AFAS Software. We proeven de dynamische sfeer en ontdekken de moderne leslokalen van het softwarebedrijf. U ontdekt hoe het mogelijk is dat een bedrijf met circa 450 medewerkers functioneert zonder printers, zonder secretaresses (m/v) en met maar één HR-functionaris.

17.00 uur: Aftrap door HVC

Medewerkers van HVC trappen, in de AFAS theaterzaal, af met een uniek inkijkje in de rauwe werkelijkheid waarin vervolgde christenen leven.

17.45 uur: Netwerkdiner

Chef-kok Tijmen verrast u in het AFAS Bits & Bytes restaurant met een heerlijk tapasdiner uit eigen keuken!

19.15 uur: seminar 'Christenen en Noord-Korea'

Missiologe Kim ter Berghe was ruim tien jaar woonachtig in Oost-Azië en betrokken bij zendingswerk. Ze neemt ons mee naar het meest gesloten land van de wereld: Noord-Korea. In een indringende presentatie vertelt Kim over de actuele situatie in dit land. Hoe is het mogelijk dat het christendom dat grotendeels vernietigd was, nu weer groeit? Kunnen Westerse gelovigen iets doen voor de ondergrondse kerk in dit land? Een unieke kans om u te verdiepen in broeders en zusters in het land waar christenvervolging het hevigst is. 

20.15 uur: seminar 'Elke twee weken één procent beter'

Herman Zondag is een boeiende verhalenverteller met een bijzondere visie op ondernemen. Hoe je het als ondernemer elke twee weken één procent beter kunt doen? Waarom je van delen niet armer wordt? Wat de gedachte achter de slogan “inspireert beter doen” van AFAS Foundation is? Waarom het verzuimpercentage van AFAS zo laag is? Zondag vertelt het u graag. Zorg dat u er bij bent!

21.00 uur: Interactie

Stel al uw vragen aan de sprekers in een forumdiscussie.

21.15 uur: Afsluiting en netwerkmogelijkheid

U gaat naar huis met een waardevol AFAS cadeau!
 

Welkom!

  • De bijeenkomst is gratis en vrijblijvend 
  • Neem ook uw partner of iemand anders mee!
  • Een gedeelte van het programma meemaken is mogelijk

Adres:

AFAS Software
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
www.afas.nl

Blijf betrokken

Ontvang het laatste nieuws over christenvervolging via e-mail (circa 2 e-mails per maand) of per post en leef mee met vervolgde christenen!