HVC-weekenden: rijke ervaring voor mannen én vrouwen

Een open plek tussen bos en weiland. De enige weg om hier te komen is een zandweg. Hier is rust. Hier is ruimte. Al snel verdringt de stilte van de natuur jouw dagelijkse beslommeringen. Laat de drukte voor wat het is. Laat de rust ruimte creëren voor inspirerende lessen van de Bijbel en de vervolgde Kerk. Hier dagen wij jou uit om stappen te zetten tijdens het  HVC Mannenweekend  of het  HVC Vrouwenweekend  in november!

D.V. 18 t/m 20 november 2021

HVC Mannenweekend 2021

In januari 2020 ging voor het eerst een groep mannen de uitdaging aan. Tijdens het eerste HVC Mannenweekend kwamen zij bij elkaar, midden in de natuur. Het werd een onvergetelijke ervaring. Een ervaring die we aan meer mannen gunnen. Daarom is dit weekend er opnieuw, voor jou!

Verdieping zoeken in datgene wat echt houvast biedt in deze onzekere tijden”

- Jan, deelnemer HVC Mannenweekend 2020

D.V. 25 t/m 27 november 2021

HVC Vrouwenweekend 2021

Op veler verzoek is er nu voor het eerst ook het HVC Vrouwenweekend, speciaal voor jou als reformatorische christenvrouw! Laat alle dingen die jouw dagen vullen even los. Dit is jouw moment om op te laden. Om even geen ballen in de lucht te hoeven houden. Natuurlijk ga je genieten! Trek een dikke jas aan, een boeiend programma wacht. 

Mis dit niet!
  • Een weekend speciaal voor de  reformatorische man en vrouw 
  •  Leer en ervaar  onder leiding van ervaren outdoortrainers
  • Krijg  inspirerende lessen  vanuit de vervolgde kerk
  • Volg interessante  workshops en Bijbelstudies 
  • Geniet van  goede gesprekken  rond het kampvuur
  • Sluit  nieuwe vriendschappen 
  • Geniet van een  geheel verzorgd  weekend

 

Ik ben man Ik ben vrouw

Blijf betrokken

Blijft u graag op de hoogte over christenvervolging? Ontvang het laatste nieuws via e-mail (circa 2 e-mails per maand) of per post en leef mee met vervolgde christenen!