Omarm een kind: dringend sponsoren gezocht

  • Adeel (naam en foto ter illustratie)

    Adeel (naam en foto ter illustratie)

  • Anjali (naam en foto ter illustratie)

    Anjali (naam en foto ter illustratie)

19 september 2020

Op dit moment zoeken we dringend sponsors voor  vijftig kinderen  van vervolgde christenen. Ze staan op straat en lopen gevaar. Ze zijn de dupe van uitsluiting, onrecht of geweld. Alleen maar omdat hun ouders christenen zijn. Daarom vangen we deze jongens en meisjes op in speciale shelters, één in India en één in Pakistan. Niemand mag hun naam weten - dat is te gevaarlijk. Maar u kunt naast hen staan, als sponsor. Wat houdt dit in? >

De kinderen worden momenteel al opgevangen, omdat ze niet op hulp konden wachten. Voor hen is ‘Omarm een kind’ in het leven geroepen. Bent u één van de eerste vijftig mensen die besluiten een kind in nood te omarmen? Meld u dan vandaag nog aan! Help een kind in de brandhaard van christenvervolging!

Het nieuwe programma Omarm een kind is speciaal voor kinderen die de dupe zijn van christenvervolging. Van geweld of achterstelling. Kinderen zoals Adeel* en Anjali* (*de namen van Adeel en Anjali en hun foto's zijn ter illustratie).

Adeel

Ergens op het platteland van Pakistan, in één van de vele duizenden steenfabrieken, stopt een jongetje een zandmengsel in een mal. Zijn naam is Adeel*. De vader van Adeel is overleden. Hij en zijn moeder werken als slaaf in een steenfabriek, net als veel andere christenen. Zeven dagen per week, twaalf uur per dag.

Adeel krijgt te weinig te eten en heeft geen toekomst. Zonder opleiding heeft hij bijna geen kans om de steenfabriek ooit te kunnen verlaten. ‘Omarm een Kind’ is er voor een kind als Adeel. Veel christenen in Pakistan zijn door uitsluiting veroordeeld tot een leven in een steenfabriek. Help een kind als Adeel te ontsnappen aan deze cirkel van slavernij!

Anjali

Op een dag werden de ouders van Anjali* ervan beschuldigd dat ze een Koran hadden weggegooid. Iemand had een Koran in hun afvalbak gelegd. Deze beschuldigingen zijn vals, om hen uit de weg te ruimen omdat ze christen zijn. Anjali’s ouders zijn gearresteerd. Zij, haar broertje en haar zusje moeten nu onderduiken en zijn bang.

Veel kinderen worden plotseling gescheiden van hun ouders, als gevolg van christenvervolging. Anjali is slechts één van de talloze voorbeelden. Met ‘Omarm een kind’ willen we hen opvangen. Omarmt u een kind?

Ja, ik omarm een kind in nood!

Geef een kind van vervolgde christenen weer toekomstperspectief, midden in de brandhaard van christenvervolging. Al leert u het kind niet kennen, samen zoeken we het beste voor hem of haar. Doet u mee?

Selecteer uw bank

Gegevens
Uw gegevens verwerken wij met respect voor uw privacy 

Blijf betrokken

Ontvang het laatste nieuws over christenvervolging via e-mail (circa 2 e-mails per maand) of per post en leef mee met vervolgde christenen!