Stadswandelingen door Tholen voor HVC

 • Het dorpsplein van Tholen

  Het dorpsplein van Tholen

27 september 2023

Het nuttige met het aangename verenigen: voor het goede doel binden we de wandelschoenen onder om de mooiste plekjes van het Zeeuwse vestingstadje Tholen te ontdekken. Onder leiding van een enthousiaste gids wandelen we in Tholen en verkennen we alle bezienswaardigheden. En dat ten bate van het werk van HVC!

“Welkom in het mooie vestingstadje Tholen, hoofdstad op het eiland Tholen!” Zo begroet gids Corrie Kole u in de haven van Tholen, het startpunt van de wandeling. De rondleiding door Tholen heeft het thema ‘Geloof verbindt’. Corrie organiseert de rondleidingen om geld op te halen voor het werk dat HVC mag doen onder vervolgde christenen. De rolstoeltoegankelijke wandeling van ongeveer 4 kilometer is boeiend en gevarieerd, met aandacht voor geschiedenis, voor jaartallen en bouwstijlen, voor kerken en geloof.

Corrie organiseert de wandeltochten op woensdagmiddagen. Hieronder leest u de beschikbare data voor de komende maanden. Reserveer tijdig uw plekje, want vol is vol.

 • Uw gids Corrie Kole

  Uw gids Corrie Kole

Wanneer

 • Data 2023 D.V.: woensdag 27 september, 25 oktober en 29 november
  • Andere data op aanvraag, minimale groepsgrootte 10 personen
 • Tijden: van 13.45 tot 16.30 uur
 • Data 2024 D.V.: woensdag 24 april, 29 mei, 26 juni, 28 augustus, 25 september en 30 oktober

Opgave

Laat u verrassen! Wandelt u mee?

Blijf betrokken

Ontvang het laatste nieuws over christenvervolging via e-mail (circa 2 e-mails per maand) of per post en leef mee met vervolgde christenen!