Vrijdag start de HVC Regiotour 2019!

26 maart 2019

Vanaf vrijdag a.s. start de HVC Regiotour 2019! Als eerste regio is de Betuwe aan de beurt, als dominee Mabud uit Bangladesh vrijdagavond zijn verhaal vertelt in Kesteren. Na Kesteren volgen Barneveld, Dordrecht en Nunspeet. Maar wat is de HVC Regiotour?

Zelf vragen stellen

Eén keer per jaar trekt de HVC Regiotour door Nederland. Iedereen die meer wil weten over de vervolgde Kerk is welkom. Beleef het gevarieerde programma, met het verhaal dominee Mabud uit Bangladesh, nieuws vanuit de HVC-projecten wereldwijd, samenzang en stel zelf uw vragen over christenvervolging aan de sprekers! Vele mensen (her) ontdekken dat het meeleven met vervolgde christenen een verrijking is. 

Korte terugblik Regiotour 2018:

In 2018 stond het verhaal van dominee Ghassan uit Irak centraal. U kunt hier een video terugzien met daarin zijn dringende oproep. Ook werden de bezoekers meegenomen in het verhaal van Shahena uit Bangladesh. 

Blijf betrokken

Ontvang het laatste nieuws over christenvervolging via e-mail (circa 2 e-mails per maand) of per post en leef mee met vervolgde christenen!