Blijf bidden - Dag 7 - Week voor de Vervolgde Kerk

10 juni 2023

De week van 4 t/m 10 juni was de Week voor de Vervolgde Kerk. Samen met collega-organisaties Open Doors, SDOK en Friedensstimme riepen wij christenen in Nederland en Vlaanderen op, een week lang te bidden voor de vervolgde Kerk. Vandaag ronden we de Week voor de Vervolgde Kerk af met uw persoonlijke gebedspunt voor de vervolgde Kerk. Maar gebed is ook na deze week onmisbaar. Blijft u meebidden?

We vinden het heel bemoedigend dat u de tijd nam om te bidden voor vervolgde christenen. Uw gebed is belangrijk en nodig. Maandelijks verschijnen er actuele gebedspunten op de website van HVC. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over christenvervolging, schrijf u dan in voor updates via e-mail of de post. Zo kunt u ook na deze Week van de Vervolgde Kerk mee blijven leven en in gebed om hen heen blijven staan. Hartelijk dank voor uw betrokkenheid namens vervolgde christenen!

Blijf betrokken

Ontvang het laatste nieuws over christenvervolging via e-mail (circa 2 e-mails per maand) of per post en leef mee met vervolgde christenen!