Expeditie Mosul: update #2 (video)

12-04-2019Wederopbouw? In het noorden van Irak is er nog vrij weinig van te zien. Veel mensen, ook christenen, kunnen niet terug naar hun woonplaats, die verwoest is door IS. Vrijwilligers, projectleiders en partners van Stichting HVC bezoeken het noorden van Irak. In een aantal vlogs laten ze vrijwilligers aan het woord. In deze tweede aflevering: Bart van der Tang over het gedachtengoed van IS en de wederopbouw.

Video en montage: Cees van der Wal

Lees meer over Expeditie Mosul >

Helpt u mee?

Help ons mee de bevolking van Irak te helpen! Iedere gift is welkom. Uw gift zal worden besteed in de verschillende hulpprojecten in Irak, zoals de bakkerijen, de wederopbouw, de traumacounseling voor misbruikte vrouwen en aan noodhulp.

Doneer nu: