Anne-Marije maakt cd 'Moments of Hope' voor hulpproject in Roemeniƫ

30 september 2020

De talentvolle dwarsfluitiste Anne-Marije Weijers maakte samen met pianist Mark Brandwijk een cd voor het goede doel. Ze vertelt hierover:

"Ik ben Anne-Marije Weijers, 19 jaar oud. Naast mijn studie aan de Jan des Bouvrie Academie vind ik het heerlijk om muziek te maken. Muziek is voor mij een manier om mijn gedachten te ordenen. Ik laat me graag meevoeren in de stukken die ik speel. De stukken die op deze cd te horen zijn, zijn stukken die ik door de jaren heen heb verzameld en mij erg aanspreken. De stukken geven mij hoop en kracht als ik ze speel."

"De opbrengst van deze cd gaat, via HVC, naar tehuis 'Casa Cana' in Roemenië. In dit huis worden zwerfjongeren en -ouderen opgevangen, veelal met een verslavingsprobleem. Voor hen is er 24 uur per dag een rehabilitatieprogramma. Ik hoop dat deze mensen, door de opbrengst van de cd, weer hoop kunnen krijgen voor de toekomst! Daarom heet deze cd: Moments of Hope."
 

Bestel nu 'Moments of Hope'

Blijf betrokken

Ontvang het laatste nieuws over christenvervolging via e-mail (circa 2 e-mails per maand) of per post en leef mee met vervolgde christenen!