Gebedspunten november 2023

  • In Jaranwala (Pakistan) kunnen opnieuw hulpgoederen uitgedeeld worden

    In Jaranwala (Pakistan) kunnen opnieuw hulpgoederen uitgedeeld worden

27 november 2023

Het is voor vervolgde christenen een grote bemoediging om te weten dat er vanuit Nederland voor hen wordt gebeden. Regelmatig vertellen zij ons verhalen van verhoorde gebeden. We mogen bidden tot een God die hoort. Bidt en dankt u daarom met ons mee?

Gebedspunten

  • We kunnen opnieuw goederen uitdelen in Jaranwala, Pakistan (zie foto boven). Sinds kerken en huizen van christenen deze zomer werden aangevallen, is de vraag om hulp groot. Bid voor de slachtoffers van deze aanvallen die hun leven weer oppakken, mede dankzij de (hulp) goederen.
  • Blijf bidden voor christenen in Noord-Korea. Velen van hen lijden intens omwille van het geloof in de Heere Jezus. Bid om kracht en veiligheid voor hen. Dank mee voor het grote medeleven dat onze bezoekers lieten blijken tijdens de HVC Regiotour.
  • Bid voor de lokale veldwerkers die het Evangelie delen en hulp verlenen, soms met gevaar voor eigen leven.  

Dankpunten

  • Dank dat er zoveel ‘Vrienden in verdrukking’ zijn, hierdoor kunnen we bijna direct hulp verlenen aan vervolgde christenen in een noodsituatie.

  • Dank met ons mee voor alle ondernemers (ondernemersnetwerk de Bondgenoten) en vrijwilligers die betrokken zijn bij het werk van HVC. Samen ten dienste van de vervolgde Kerk.

  • Dank voor de kinderen van verschillende scholen die in actie komen voor vervolgde christenen.

Meer gebedspunten >
 

Wilt u blijven bidden voor vervolgde christenen?
Ontvang gebedspunten en actueel nieuws over christenvervolging via e-mail of per post.

 

Meld u gratis aan

Blijf betrokken

Ontvang het laatste nieuws over christenvervolging via e-mail (circa 2 e-mails per maand) of per post en leef mee met vervolgde christenen!