Gebedspunten oktober 2022

  • Kinderen in het zwaargetroffen Pakistan, dankbaar voor de geboden noodhulp

    Kinderen in het zwaargetroffen Pakistan, dankbaar voor de geboden noodhulp

4 oktober 2022

Het is voor vervolgde christenen een grote bemoediging om te weten dat er vanuit Nederland voor hen wordt gebeden. Regelmatig vertellen zij ons verhalen van verhoorde gebeden. We mogen bidden tot een God die hoort. Bidt en dankt u daarom met ons mee?

Gebedspunten

  • We vragen uw gebed voor christenen in Afrika. Voortdurend bereiken ons berichten van ernstig geweld tegen mensen die de God willen dienen. In Nigeria worden honderden christenen ontvoerd, gemarteld en gedood. Vanuit Congo hoorden we recent van een gruwelijke aanval op christenen door moslimextremisten.  Zeventien personen kwamen om. Christenen in Burkina Faso gaan gebukt onder aanslagen. Bid voor alle betrokkenen en nabestaanden om troost, kracht en standvastigheid. 
  • We vragen u om gebed voor evangelist Ananda Babu uit India en zijn gezin. Zij worden bedreigd en aangevallen in hun dorp en kunnen er niet langer blijven wonen. Bid om bescherming en om een veilig thuis voor deze familie. Vraag ook of de Heere de harten van de dorpelingen zal inwinnen voor Hem.
  • Bid mee om vervulling van de vacature van relatiemanager bij HVC. Opdat het werk onder vervolgde christenen zijn voortgang mag hebben!

Dankpunten

  • Dank voor het werk van evangelist Hanok in India. Dank de Heere dat Hij Hanok Nathaniel losmaakte uit het hindoeisme en dat de evangelist zijn kennis nu mag gebruiken in Gods Koninkrijk. Dank Hem voor Zijn merkbare zegen over het werk van Hanok Nathaniel.
  • Dank voor de voortgang van de noodhulpverlening rondom de overstromingen in Pakistan. Met behulp van lokale werkers en evangelisten worden veel mensen - waaronder christenen - bereikt. Pakistan blijft tegelijk dringend uw gebed nodig hebben; de schade en het leed zijn onmetelijk groot.

Meer gebedspunten >
 

Wilt u blijven bidden voor vervolgde christenen?
Ontvang gebedspunten en actueel nieuws over christenvervolging via e-mail of per post.

 

Meld u gratis aan

Blijf betrokken

Ontvang het laatste nieuws over christenvervolging via e-mail (circa 2 e-mails per maand) of per post en leef mee met vervolgde christenen!